Liesveldsesteeg Brakel

Brakel
Van € 189.500 tot € 416.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 2 (5 beschikbaar)
  • Wonen 130 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 667 tot 1.336 m²

Project Liesveldsesteeg Brakel

Zo vrij als een vogel! Deze kavels liggen aan de rand van het dorp Brakel. We bieden je verschillende mogelijkheden om hier helemaal naar eigen wens te kunnen wonen. Zie je het al helemaal voor je om zelf een woning te bouwen, helemaal naar eigen smaak? Of koop je liever een half vrijstaande woning welke voor je gerealiseerd wordt? Je kunt kiezen!

1. De eerste mogelijkheid is het kopen van een bouwkavel op een heerlijk perceel van bijna 700m2 waar u een half vrijstaande woning op kunt bouwen.
Koopsom kavel t.b.v. een tweekapper € 189.500,00 v.o.n.

2. De tweede mogelijkheid is het kopen van een grote vrije kavel waar u een prachtige vrijstaande woning op kunt bouwen.
Koopsom kavel t.b.v. een vrijstaande woning € 379.000,00 v.o.n.

3. De derde mogelijkheid is dat er een mooie half vrijstaande jaren-30 woning voor u gerealiseerd wordt. Deze woning is nog helemaal naar eigen smaak en wens in te richten. De woning wordt gebouwd met kwalitatief hoogstaande materialen en helemaal naar de eisen van 2020.

Kenmerken van de woningen:
- standaard voorzien van een warmtepomp welke zorgt voor verwarming en koeling;
- vloerverwarming op de begane grond en de verdieping;
- ruime post voor sanitair;
- optimaal geïsoleerd;
- energielabel A;
- veel optie mogelijkheden.

Koopsom half vrijstaande woning € 416.000,00 v.o.n.

De kavel(s) zijn gelegen onder de rook van het vestingstadje Zaltbommel. Door de ligging langs de rivier zijn er in de omgeving volop recreatiemogelijkheden. Heerlijk wandelen met de hond, spelen op het strand met de kinderen, even wat eten in Zaltbommel of gewoon lekker fietsen over de dijk. Zegt u het maar.

Wil je meer weten over de bouwkavel(s), woning of over de locatie dan kunnen we altijd even een afspraak maken op ons kantoor.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 2 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing