Eureka! Breda (in voorbereiding)

Breda
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 78 (geen beschikbaar)
Blikvanger Eureka! Het beste woonidee van Breda!

Project Eureka! Breda (in voorbereiding)

EUREKA! Het beste woonidee van Breda!

Het beste woonidee van Breda bestaat uit een grote diversiteit aan woningen en appartementen die tezamen de nieuwe stadswijk Eureka! Breda vormen, bestaande uit 307 woningen. Ben je bijvoorbeeld starter en op zoek naar een appartement centraal in de stad, zoek je juist het comfort van gelijkvloers wonen of ben je op zoek naar een stadswoning met tuin? Eureka! Breda heeft het allemaal te bieden.

Omgeving
Op loopafstand van de historische binnenstad van Breda en het Centraal Station verreist het prestigieuze Eureka! Breda. De Grote Markt met tal van terrasjes en winkels en het Valkenberg waar je lekker kunt picknicken zijn binnen je bereik. Het Centraal Station waardoor je relaxt van A naar B kan reizen ligt binnen handbereik, waardoor je niet meer voor verrassingen komt te staan in het verkeer. Kortom een perfecte locatie. Het leegstaand gebied wordt omgetoverd tot een levendige duurzame stadswijk, met veel groen, autoluwe gebieden en een woonprogramma voor iedereen.

Planning
De verwachting is dat we in december 2021 starten met de verkoop van de eerste fase, bestaande uit 78 koopappartementen. Dit appartementencomplex bestaat uit maar liefst 25 verschillende type appartementen variërend van ca. 65 m2 tot ca. 170 m2 met buitenruimtes tot ca. 70 m2.

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, waaronder het woonprogramma zodat je straks als eerste wordt geïnformeerd over de start van de verkoop.

Zijn er vragen, neem contact op met één van de verkopend makelaars. We helpen je graag!

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

In dit project worden 78 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

Van der Sande Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 076-5147453

Storimans en Partners

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 076-5226090

KIN Makelaars Breda

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 076-5221221
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing