Mastland Breda (in voorbereiding)

Breda
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (geen beschikbaar)

Project Mastland Breda (in voorbereiding)

NIEUWE LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN IN EEN GROEN WOONHOF IN BREDA

WONEN IN EEN HEERLIJKE LEEFOMGEVING, GERICHT OP DE TOEKOMST
SoMa Vastgoed presenteert Mastland Breda: 14 nieuwe levensloopbestendige woningen in een rustig, autovrij woonhof in de geliefde wijk Blauwe Kei te Breda. Hiervan komen er 7 te koop. Gerealiseerd in een omgeving waar groen en rust centraal staan. Met een heerlijk rustige ligging achter de woningen aan de Valkenierslaan, Mastland, Groene Woud en Viveslaan.

HET PLAN
De 14 levensloopbestendige woningen zijn verdeeld over 2 woonblokken en liggen aan een groen, autovrij hof. Het plangebied, wat semi-openbaar terrein wordt, is toegankelijk via de entree aan de straat Mastland. Voor het groene woonhof zijn parkeerplaatsen voorzien waar bewoners en bezoekers van het plan kunnen parkeren. Qua architectuur is er gekozen voor een moderne, zachte uitstraling waardoor de woningen mooi aansluiten bij de hoogwaardige materialen van het hof. De grote raampartijen aan de voorgevels van de woningen zorgen voor beleving van en naar het groen aangeklede hof.

DUURZAAM MET HOOGWAARDIGE MATERIALEN
Voor het hof, de entree van het plangebied en de parkeerplaatsen is gekozen voor hoogwaardige materialen. Zo ontstaat een mooi samenspel tussen de woningen en het groene hof. Samenkomen en sociale contacten versterken gaan door de inrichting van het plan en het ontwerp van de woningen prachtig samen. Buiten het feit dat Mastland Breda een hele fijne leefomgeving is, is het ook een hele duurzame leefomgeving. De woningen worden allemaal voorzien van een bronwarmtepomp, hoogwaardige isolatie én zonnepanelen. Met onder andere kunststof kozijnen en goten is het onderhoud aan de woningen minimaal. Ook op dat gebied is Mastland dus volledig gericht op de toekomst!

WONINGAANBOD
Met Marquart Architecten is gewerkt aan Mastland Breda. Het plan telt in totaal 7 levensloopbestendige woningen voor de verkoop; bouwnummer 1 t/m 6 en 14. Levensloopbestendig, ofwel volledig voor de toekomst ingedeeld doordat het volledige woonprogramma – bestaande uit woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en toilet– op de begane grond is gesitueerd.

VOLLEDIG WOONPROGRAMMA OP DE BEGANE GROND
De woningen in Mastland Breda zijn opgebouwd uit 1 bouwlaag en een dakkap waarbij er is gekozen om op de kop van het hof een afwijkend woningtype te realiseren. Deze woning bestaat namelijk alleen uit een begane grond. Afhankelijk van het bouwnummer varieert het woonoppervlakte van de woningen van ca. 90 m2 tot 105m2. Naast dat de bewoners kunnen genieten van de gezamenlijke voorzieningen in het woonhof, hebben alle woningen een eigen tuin. Alle tuinen zijn te bereiken middels een ‘achterom’.

LOCATIE
Mastland Breda is gelegen in het zuidoosten van Breda, in de geliefde wijk Blauwe Kei. Het groene woonhof wordt gerealiseerd achter de bestaande woningen aan de karakteristieke Valkenierslaan, Mastland, Groene Woud en Viveslaan. Eeen ideale ligging op 5 minuten fietsafstand van winkelcentrum De Burcht en de winkels aan het Valkeniersplein. Daarnaast sta je met je fiets binnen een kwartier op de Grote Markt van Breda. Mastland Breda: een heerlijk rustige ligging maar toch midden in het gezellig drukke Breda!

MEER WETEN?
De verkoop start op korte termijn. Meer informatie - ook over bijvoorbeeld de planning - vind je op de site van Mastland Breda. Als je je op de site inschrijft als geïnteresseerde, word je automatisch op de hoogte gebracht als de verkoopdatum bekend is. Meer informatie is ook te verkrijgen via de makelaars van KIN Makelaars Breda. Ze helpen je graag!

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 14 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Mastland Breda (in voorbereiding)

Prijs op aanvraag