Broek-Zuid fase 2 (kavels)

Broek Verkoop gestart
Van € 275.000 tot € 345.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 11 (1 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 965 tot 1.330 m²

Project Broek-Zuid fase 2 (kavels)

Inschrijving van de 2e fase is inmiddels gesloten!!!!

De tweede fase bestaat nogmaals uit 11 vrije kavels. Het gaat om It Súd 22 t/m 32, Omkromte 24 t/m 28 en It Kromme Far 55 en 57.

BROEK ZUID
In Broek Zuid woon je zoals jij dat wilt. In een zee van ruimte bouw je het huis van je dromen. Dan blijf je natuurlijk het liefst thuis, maar als je toch weggaat: binnen 60 minuten ben je in Amsterdam en in slechts 5 minuten fietsen sta je in het centrum van Joure. En je hebt ook nog eens toegang tot open vaarwater vanuit je eigen achtertuin. Dat kan alleen in Broek Zuid.

Als je je eigen huis gaat bouwen, wil je natuurlijk zelf weten hoe het eruit komt te zien. Daarom krijg je in Broek Zuid heel veel vrijheid. Met een kaveloppervlakte tussen de 670 en ruim 1400 m2 heb je alle ruimte en privacy die je je kunt wensen. En met het open vaarwater in je achtertuin is Broek Zuid de ideale plek voor waterliefhebbers. Wonen in Friesland was nog nooit zo mooi.

In totaal komen er 86 kavels beschikbaar in Broek Zuid. In de eerste fase gaat het om 45 kavels, in de tweede fase komen er nog 41 bij.

Kavel, inclusief…
Wie een bouwkavel in Friesland, Broek Zuid koopt, heeft de unieke mogelijkheid om z’n energiekosten terug te brengen. Zonnepanelen op het dak, een warmtepomp onder de grond en infraroodpanelen als verwarming? De keuze is aan jou. Daarnaast heb je je eigen aanlegsteiger in de achtertuin, dus liggeld betalen voor je boot is definitief verleden tijd.
De kavels worden zo ingericht dat je voldoende privacy en ruimte om je heen hebt, maar toch het buurtgevoel niet verliest. Het wordt fijn wonen en aanmeren in deze nieuwbouw in Friesland, Broek Zuid!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2020

Woningtypen

Van de 11 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Broek-Zuid fase 2 (kavels)

Van € 275.000 tot € 345.000 v.o.n.