Broek-Zuid fase 2 (villa's)

Broek Verkoop gestart
Van € 899.000 tot € 972.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (10 beschikbaar)
  • Wonen 219 tot 226 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 995 tot 1.146 m²

Project Broek-Zuid fase 2 (villa's)

De 2e fase van de nieuwbouwwijk Broek Zuid in Joure bestaat uit 10 vrijstaande kavels waar verschillende woningtypen op gerealiseerd kunnen worden. Aan de Omkromte zijn drie kavels beschikbaar voor woningen in de jaren 30 stijl. Op de kavels aan It Kromme Far komen woningen in de populaire moderne schuurwoning stijl. Op kavel 59 is zowel een moderne schuurwoning als een kubistische woning mogelijk! Welke woning is jouw favoriet?

Net zoals in de vorige fase in Broek Zuid, kan de indeling maar ook de uitstraling van elke woning naar eigen wensen worden aangepast. Wil je een extra uitbouw, een grotere slaapkamer of misschien een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Alles kan! Ook kun je kiezen uit verschillende dakpannen, kozijnen en gevelbekleding. Dus veel flexibiliteit ook ten aanzien van de aanvang van de bouw er hoeft niet gewacht te worden op 70 % verkocht.

Nieuwbouwwijk Broek Zuid in Joure is een unieke plek om te wonen! Je stapt je huis uit en je hebt vanuit je achtertuin direct toegang tot de beroemde Friese meren. Hier woon je omgeven door natuur, maar toch ook van alles in de buurt wat je nodig hebt.

Interesse?
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de projectwebsite of laat uw gegevens achter op onze website en we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2020

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Broek-Zuid fase 2 (villa's)

Van € 899.000 tot € 972.000 v.o.n.