Prins Bernhardstraat

Burgum Bouw gestart
€ 407.200 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 17 (geen beschikbaar)
 • Wonen 147 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 262 m²

Project Prins Bernhardstraat

** NOG 1 WONING BESCHIKBAAR!! **

DE BOUW IS GESTART! De beschikbare woning wordt standaard opgeleverd met een woninguitbreiding van 2,05 meter aan de achterzijde van de begane grond, met openslaande tuindeuren voorzien van zijlichten en tussendeur met 3-punt sluiting tussen de woning en de berging (zit al bij de koopsom in)!

Nieuwsgierig? Kijk voor de volledige presentatie op: nieuwwonenfryslan.nl!

Binnen het project “Prins Bernhardstraat” te Burgum worden 16 royale twee onder één kapwoningen en 1 vrijstaande woning aangeboden door KUIN. Doordat er in het ontwerp een tweetal dakvormen worden toegepast, ontstaat er een mooi, speels straatbeeld. De woningen worden standaard aangeboden met aangebouwde berging, vaste trap naar de tweede verdieping en worden zeer duurzaam opgeleverd.

LOCATIE
Burgum ligt midden in de Fryske Wâlden tusken wâld en wetter (tussen woud en water). Burgum is een dorp met vele eigen voorzieningen; zo zijn er diverse supermarkten en winkels in het gezellige winkelcentrum, diverse scholen, sport- en zorgvoorzieningen. Grotere plaatsen als Leeuwarden (20 autominuten) en Drachten (15 autominuten) zijn goed bereikbaar.

INDELING TWEE ONDER EEN KAP WONING
Begane grond: Je komt binnen via de zij entree/hal met meterkast, deels betegelde toiletruimte, trapopgang en deur naar de straatgerichte woonkamer. De keukenruimte is aan de achterzijde van de woning gelegen (standaard uitgebouwd met 2,05 meter en openslaande tuindeuren). De aangebouwde berging is vanaf binnen (tussendeur) en buitenaf te bereiken.

1e verdieping: Middels de vaste trap vanuit de hal kom je op de overloop. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De volledige betegelde badkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is standaard voorzien van douche, wastafel en toilet.

2e verdieping: Middels de vaste trap vanuit de overloop is de tweede verdieping te bereiken. Deze verdieping is voorzien van de witgoedaansluiting en de overige installaties.

Goed om te weten
* woonoppervlakte 147 m2;
* kavelgrootte circa 262 m2;
* koopsom is inclusief basis sanitair en tegelwerk;
* minstens energielabel A++!;
* de woning is voorzien van vloerwarming op de begane grond (excl. berging) en verdiepingen;
* de woning wordt standaard opgeleverd met woninguitbreiding begane grond, openslaande tuindeuren met zijlichten en deur tussen woning en berging.

BENG: KLAAR VOOR DE TOEKOMST
BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de BENG-eisen. Kortom, met deze woning ben je volledig op de toekomst voorbereid.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop maart 2022
Start bouw januari 2023

Nieuws

 • 24 april 2023

  Update bouw: Prins Bernhardstraat te Burgum

  De woningen worden zeer duurzaam opgeleverd: gasloos en minstens energielabel A++! Ze hebben standaard een aangebouwde berging en vaste trap naar de tweede verdieping. Nieuwsgierig naar dit project? Kijk op ...

  Lees meer op nieuwwonenfryslan.nl
 • 12 januari 2023

  Inloopmiddag nieuwbouwproject Prins Bernhardstraat te Burgum

  Tijdens deze inloopmiddag staan de adviseurs van Lamberink Makelaars en Adviseurs en Zantman Makelaardij u graag te woord voor al uw vragen! De inloopmiddag is op donderdag 2 februari a.s. van 15.00 tot 17.00 uur op ...

  Lees meer op nieuwwonenfryslan.nl
 • 5 december 2022

  De bouw is gestart: Prins Bernhardstraat te Burgum!

  Inmiddels is de bouw gestart. De woningen worden zeer duurzaam opgeleverd: gasloos en minstens energielabel A++! Ze worden standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond en verdiepingen, zijn voorzien van ...

  Lees meer op nieuwwonenfryslan.nl

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 058-3100000

Zantman Makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0511-461542
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads