De Werf

Capelle aan den IJssel Verkoop gestart
Van € 420.000 tot € 832.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 74 (28 beschikbaar)
  • Wonen 89 tot 200 m²
  • Aantal kamers 3 tot 6
  • Perceel 101 tot 212 m²

Project De Werf

DE WERF - VERKOOP GESTART
De verkoop van de 28 stadswoningen en de 46 appartementen in project De Werf is gestart. U kunt zich vanaf nu direct inschrijven voor dit mooie project in Capelle aan den IJssel.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, bekijk de projectwebsite voor het actuele aanbod.

STOER, STIJLVOL EN STADS WONEN IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Vervallen bedrijfspanden maken plaats voor wonen in industriële architectuur. Op de Mient komen 46 appartementen en 28 stadswoningen. Dichtbij het centrum en de IJssel, alle voorzieningen om de hoek en in no-time naar Rotterdam.

Nieuwbouwproject De Werf wordt een uniek stuk Capelle met grote woningen voor gezinnen, ruime appartementen en dito buitenruimtes. Ook is er ruimte voor ontmoetingen en spelen in het openbaar groen.

OOG OP DE TOEKOMST
Ooit was de Werf het decor van de scheepsbouwers van Vuyk & Zn., nu krijgt het een nieuwe toekomst als modern woongebied. De ruime appartementen en stadswoningen bieden straks volop ruimte voor bijvoorbeeld thuiswerken. Oog voor duurzaamheid is vanzelfsprekend en komt onder andere terug in hoogwaardig materiaalgebruik.

Tuinen, dakterrassen en balkons liggen gunstig op de zon en parkeren kan voor de deur of in de stallingsgarage op de begane grond. Fietsliefhebbers pakken hun fiets uit de berging of de speciaal daarvoor bestemde stalling.

ALLES IN DE BUURT
De nieuwe versafdeling in de Koperwiek, winkelcentrum Slotplein, zwemmen in Aquapelle, naar school op de Meeuwensingel, alle faciliteiten zijn aanwezig in de directe omgeving van de Werf. Via het bruggetje loop je zo de trap op naar de IJssel voor een hapje en een drankje op een terras aan het water. De stad uit kan via de metro of goed bereikbare uitvalswegen.

PROGNOSE PLANNING
Op dit moment is de prognose om in Q4-2022 te starten met de werkzaamheden zoals slopen en bouwrijp maken. Daarna zal er gestart worden met de bouw. De bouw neemt circa anderhalf jaar in beslag.

INSCHRIJVEN BIJ INTERESSE
De woningen zijn ruim, appartementen vanaf circa 90 tot 160 m2 en de stadswoningen vanaf circa 125 tot 200 m2. Als je geïnteresseerd bent in wonen op De Werf schrijf je dan in via de projectwebsite: nieuwbouw-opdewerf.nl

Ondanks dat Van Herk (Nieuwbouw) makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop mei 2022
Verwachte start bouw december 2022

Woningtypen

Van de 74 huizen in dit project zijn er nog 28 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Werf

Van € 420.000 tot € 832.000 v.o.n.