Fellowz

Capelle aan den IJssel Bouw gestart
Van € 332.500 tot € 348.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (1 beschikbaar)
  • Wonen 68 tot 74 m²
  • Aantal kamers 3

Project Fellowz

Nog enkele appartementen beschikbaar van het type A beschikbaar!
De bouw van het project is gestart.

20 koopappartementen in Capelle aan den IJssel - Fascinatio
De verkoop is gestart en er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Meld je aan op woneninfellowz.nl en bekijk de actuele beschikbaarheid.

Met een woning in Fellowz heb je er een échte vriend bij!
Het is toch fijn als je je thuis ook écht thuis voelt? Je eigen plek, net buiten de heerlijke drukte van Rotterdam, geeft je dat fijne gevoel! Voel je thuis, beschermd en volledig jezelf in Fellowz!

Je eigen plek
Centraal gelegen en toch nèt buiten de stad Fellowz wordt gebouwd in de wijk Fascinatio in Capelle aan den IJssel en ligt tussen de A16, de N210 (Abram van Rijckevorselweg) en de metrobaan tussen stations Capelse Brug en Kralingse Zoom.
De wijk Fascinatio ligt op de grens van Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Met de auto en met de metro ben je snel in Rotterdam of het centrum van Capelle. Dankzij het speciaal aangelegde fietsnetwerk in de wijk en de speciale doorgangen bij de metrostations Kralingse Zoom en Capelse Brug ben je met de fiets helemaal rap. Rotterdam en Capelle Centrum is niet meer dan 15 minuten fietsen!

De voordelen van Fellowz
We hebben je zoveel te vertellen over wonen in Fellowz;
Appartement georiënteerd op alle windstreken;
Veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen met naar binnen openslaande deuren met Frans balkon;
Een mooie ruime slaapkamer;
Een riant balkon;
Naar buiten openslaande deuren naar het balkon;
Compleet opgeleverd met keuken, sanitair en tegelwerk;
Aansluiting op stadsverwarming;
Economisch, comfortabel én duurzaam;
Vloerverwarming in het gehele huis;
Extra berging op de begane grond voor de fietsen;
Minimaal 1 privé parkeerplaats.

Appartementen Gericht op 4 windstreken
Fellowz heeft twee verschillende typen appartementen. Er zijn: 5 drie - kamer appartementen, inclusief parkeerplaats en compleet met keuken, sanitair en tegelwerk, allen gelegen op het westen (type A) en 15 drie - kamer appartementen, inclusief parkeerplaats en compleet met keuken, sanitair en tegelwerk, allen gelegen op diverse zon liggingen (Type B).
Type A heeft 68m2 woonoppervlakte en Type B heeft 74m2 woonoppervlakte.
De 20 appartementen zijn verspreid over vijf etages en zijn georiënteerd op alle vier de windstreken.

Genieten van de ochtendzon?
Dan kies je voor een balkon op het oosten Het alzijdige ontwerp van Fellowz maakt dat je iets te kiezen hebt. Het is maar
net waar je voorkeur naar uitgaat. Hou je ervan om de zon ‘s ochtends in de woonkamer te hebben? Dan kies je voor een appartement met het balkon gericht op het oosten. Dankzij de grote hoeveelheid ramen valt er altijd ruim voldoende natuurlijk licht in de woning. Woonplezier gegarandeerd!

Liever de avondzon?
Dan kies je voor een balkon op het westen.
Ben je een liefhebber van het “gouden uur”? Het laatste uur voor zonsondergang geeft altijd een betoverende kleur die doordringt in je interieur. Dus wat wordt het? Een croissantje in de ochtendzon of een verfrissend drankje na het werk in de avondzon? Of toch een balkon gericht op het zuiden waarop beide kan. Eigenlijk maakt het niets uit. Er zijn zoveel raampartijen in de appartementen dat daglicht hoe danook volop de woning verlicht.

De voordelen van nieuwbouw
Meer dan ooit een besparing op energielasten!
Fellowz voldoet aan de allerlaatste milieu- en energievereisten. De woningen hebben de allerbeste ventilatiesystemen met
warmteterugwinning, de meest hoogwaardige isolatie én een aansluiting op stadsverwarming. Deze vorm van stadsverwarming wordt toegepast in de gehele wijk Fascinatio. Het zorgt voor een aangename temperatuur in huis en een lekker warme douche. Samen zoveel mogelijk bestaande warmte (her)gebruiken is een duurzamere oplossing dan een eigen cv-ketel om nieuwe warmte te maken. Met Warmte van Eneco help je mee met de ambitie om Nederland van het gas af te krijgen. Het is bovendien gemakkelijk, want je hoeft de installatie niet zelf te onderhouden.
De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming voor een prettig wooncomfort. Er zijn geen radiatoren in de woning aanwezig. Behalve een elektrische radiator in de badkamer. De appartementen voldoen uiteraard aan de allerlaatste eisen op het gebied van duurzaamheid. Dat geeft u de zekerheid dat u ook voor het beperken van uw energieverbruik de juiste
keuze maakt.

Ondanks dat Van Herk Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Omgeving

Het beste van twee werelden
De rust van Fascinatio én de levendige stad Rotterdam
Als je door de wijk Fascinatio loopt, begrijp je en zie je de gedachten van de architect; verwondering is waar het om draait, dit is terug te zien in de aanleg en architectuur van de wijk. Een kinderdagverblijf met een speelplek op een dak, mooie ‘verstopte’ speelplekken, brede auto luwe straten, 9 kunstzinnige bruggen met ieder een eigen naam, kunst, veel groen, woningen dusdanig gepositioneerd zodat er een gezamenlijke buitenruimte ontstaat… Er heerst een gemoedelijke sfeer in Facsinatio, de bewoners, bestaande uit 64 verschillende nationaliteiten, maken het tot een kleurrijk geheel. Heel bijzonder als je je beseft dat je tegen de rand van het mondiale Rotterdam aan zit. Fascinatio lijkt eerder een dorpje op zich, waar mensen elkaar nog vriendelijk gedag zeggen.
Naast de wijk Fascinatio ligt de woonwijk ‘s Gravenland. Hier bevindt zich onder andere Winkelcentrum ‘Koperwiek’ met meer dan 80 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca. Ook dagelijkse boodschappen doe je met alle gemak in één van de drie supermarkten die het winkelcentrum rijk is. De twee grote voordelen van dit winkelcentrum zijn: de ruime openingstijden èn gratis parkeren!
Naast ‘Koperwiek’ ligt Het Isala Theater. Dit middelgroot theater biedt een podium aan toneel, cabaret & kleinkunst, dans, literair theater, musicals, muziektheater, familie- en jeugdvoorstellingen. Naast professionele voorstellingen zijn er in het theater wekelijks filmvertoningen. Ook hier twee grote voordelen ten opzichte van de Rotterdamse binnenstad: ook hier gratis parkeren èn daarnaast betaal je niet voor het drankje bij binnenkomst. Die krijg je aangeboden door het theater en mag gewoon meenemen de voorstellling in.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop juli 2022
Start bouw maart 2023
Verwachte oplevering juli 2024

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Fellowz

Van € 332.500 tot € 348.000 v.o.n.