Duynpark

Castricum Verkoop gestart
Van € 625.000 tot € 1.800.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 48 (47 beschikbaar)
  • Wonen 79 tot 260 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Duynpark

Ervaar de rijkdom van vroeger, geniet van het comfort van nu

Middenin het rijke bos- en duingebied van Castricum, op loopafstand van Castricum aan Zee, verrijst op het landgoed Duin en Bosch een prachtig nieuw woonproject. Tussen de talrijke bomen, de weelderige groene duinen en de ontelbare slingerende paadjes wordt Duynpark ontwikkeld. Hier staan rust, ruimte en kwaliteit van leven centraal. Net als wonen in een bijzondere leefgemeenschap. Met respect voor mens, natuur en historie.

Exclusief wonen in Duynpark
Het stijlvolle appartementengebouw heeft vier woonlagen en een verdiepte parkeergarage. Elke woonlaag kent appartementen van verschillende groottes, variërend van 79 tot maar liefst 260 m2.
Zo spelen we in op de verschillende wensen en behoeften. In het hart van het gebouw vestigt zich de herberg voor herstel. Hier vindt u ook het luxe zwembad, de infrarood sauna, de volledig uitgeruste fitness ruimte en een fysiotherapeut. Verspreid door het gebouw vindt u ook drie liften.

Alle appartementen worden compleet opgeleverd met hoogwaardig sanitair en een high end keuken. De plafonds en wanden worden gestuct en sausklaar opgeleverd en we leggen een prachtige vloer van Frans eiken. Uw appartement wordt nagenoeg woonklaar opgeleverd. Dat noemen we zorgeloos genieten.

De verkoop is gestart!
U kunt zich nu inschrijven voor de appartementen via de website doet u door middel van het aanmaken van een woondossier. Heeft u hier vragen over bel of mail ons en we helpen u graag.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2022

Woningtypen

Van de 48 huizen in dit project zijn er nog 47 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Teer Makelaars Castricum B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0251-745630

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-3052662
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing