Oosterstraat, Coevorden

Coevorden Oplevering gestart
Van € 154.900 tot € 249.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (geen beschikbaar)
  • Wonen 61 tot 106 m²
  • Aantal kamers 1 tot 2
  • Perceel 116 tot 140 m²

Project Oosterstraat, Coevorden

Op een geweldige locatie in het centrum gelegen worden tien woningen gebouwd. De plek is perfect; het winkelcentrum is op 100 meter afstand, maar ook het gezondsheidscentrum, de tandartspraktijk, de sportcomplexen en zwembad zijn allen op loopafstand.

Wij bieden u aan:
Zes tussenwoningen met standaard slapen en baden op de begane grond. Daarnaast beschikt de woning ook nog over een vrij in te delen verdieping die al voorzien van een vaste trap en een dakraam. Wilt u bijvoorbeeld nog een extra slaapkamer, of een badkamer boven? Dat kan! Alles in bespreekbaar.
Twee duplexwoningen voorzien van vier wooneenheden; twee benedenwoningen met nog een tuintje en twee bovenwoningen voorzien een groot en ruim dakterras

Tussenwoning
Indeling:
Begane grond
Hal/entree met meterkast en trapkast voorzien van wasmachine-aansluting, toilet. Woonkamer straatgericht, keuken tuingericht met openslaande deuren naar de tuin (40,5 m2). Slaapkamer (12,5 m2) met en suite de badkamer; voorzien van 2e toilet, wasmeubel en douche.
Vaste trap naar...
2e verdieping; deze verdieping is nog vrij in te delen. Al wel voorzien van een dakraam. Indien u hier een extra slaapkamers wil of een badkamer, alles is te bespreken met de aannemer.

Elke tussenwoning heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en een houten berging.

Uitbouwen van de begane grond voor extra woongenot valt ook onder mogelijkheden.

Duplexwoning D1 en D3 (benedenwoning)
Wil u liever geen verdieping meer wat u schoon moet houden? Maar lekker alles op de begane grond? Dan is deze woning wellicht iets voor u.
Indeling: hal/entree met meterkast en toilet. Inpandige berging met wasmachineaansluiting. Badkamer voorzien van wastafel en douche. Tuingericht wonen inclusief keuken met openslaande deuren naar buiten met een oppervlakte van 31,0 m2

Duplexwoning D2 en D4
Wilt u uit kunnen kijken over de grachten van Coevorden, maar niet de last hebben van tuinonderhoud? Dan hebben wij twee duplexwoningen in de aanbieding voor u.

Indeling:
Begane grond: hal/entree met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping
1e verdieping: Toilet. Woonkamer en keuken van circa 51 m2 groot met openslaande deuren naar het terras van bijna 14 m2 (2,5 x 6m).Vaste trap naar 2e verdieping.
Overloop met inpandige berging incl cv-ketel en wasmachine aansluiting. Badkamer met douche en wastafel. Twee slaapkamers; een aan de voorzijde van circa 16,5 m2 en een aan de achterzijde van circa 13,8 m2.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start verkoop oktober 2019
Start oplevering november 2020

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaar

Venhorst Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 9:30
Bel 0524-525252
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Oosterstraat, Coevorden

Van € 154.900 tot € 249.900 v.o.n.