Landgoed Wickevoort Fase 1 Boomgaard

Cruquius Verkoop gestart
Van € 745.000 tot € 990.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (geen beschikbaar)
  • Wonen 146 tot 173 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 391 tot 828 m²

Project Landgoed Wickevoort Fase 1 Boomgaard

Het lommerrijke woonveld Boomgaard in Landgoed Wickevoort is gesitueerd tussen het Zuidelijk Poortgebouw en de Orangerie, langs een mooie, boomrijke laan. De schitterende bungalows hebben een tijdloze uitstraling en liggen verscholen tussen bloeiende, vruchtdragende bomen. Bij elke bungalow worden, naast bomen, ook bosschages aangebracht om privacy te creëren. Tezamen vormen de tuinen van de bungalows de Boomgaard van Wickevoort. Naast veel groen zijn er ook voldoende speelplekken voor kinderen. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats, uit het zicht. Auto’s blijven zo uit het straatbeeld. Boomgaard wordt weer een plek waar kinderen kunnen spelen, net als vroeger.

De woningen in Boomgaard zijn ruim en licht, hebben zonnig gelegen tuinen, maar ook de verkoeling die bomen ’s zomers met zich meebrengen. In Boomgaard hoor je de vogels kwetteren, de bijen zoemen en ook vlinders zijn hier volop te zien.

In woonveld Boomgaard komen 18 woningen, bestaande uit vrijstaande en half-vrijstaande bungalows met oppervlaktes vanaf 159 m². De woningen zijn zowel geschikt voor gezinnen als voor degenen die zich, na het beëindigen van alle werkhectiek, willen terugtrekken in deze levendige, groene oase.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2021

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing