Landgoed Wickevoort fase 1 Orangerie

Cruquius Verkoop gestart
Van € 320.000 tot € 1.197.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 26 (26 beschikbaar)
  • Wonen 46 tot 189 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4

Project Landgoed Wickevoort fase 1 Orangerie

AM realiseert aan de rand van het idyllische dijkdorp Cruquius, net ten zuiden van Haarlem, een uniek nieuw woongebied; Landgoed Wickevoort. Wickevoort is niet alleen omgeven door groen en veel ruimte, op Wickevoort zelf is al heel veel volgroeid bestaand groen, waaronder het oudste "bos" van de Haarlemmermeer. Deze al aanwezige natuur zal, zoveel als mogelijk is, behouden worden. In Wickevoort beleef je de seizoenen zoals ze bedoeld zijn.

Geniet daarnaast van prachtige voorzieningen zoals een duurzame boerderij; Hoeve Wickevoort, een boerderijwinkel, kleinschalige horeca, Pickup boxen, elektrische deelauto's, eigen Wickevoorts gereedschap, en mooie wandelroutes. Bovendien kan je, samen met andere bewoners, meebepalen welke faciliteiten jouw ideale woonwijk krijgt.

Heb je altijd al gedroomd van een appartement of woning naast een boomgaard, vlak bij een bosgordel of aan het water? In Wickevoort kan het. Er komen verschillende woonvelden, elk met een eigen identiteit. Samen tonen deze deelgebieden de veelzijdigheid van Wickevoort en de verbondenheid met de natuur.

Het landgoed wordt in drie verschillende fasen ontwikkeld. Woonveld Orangerie ligt in Fase 1. Dit is het noorderlijk deel van Wickevoort.

Een Orangerie is van oorsprong een gebouw met een hoop glas en een grote open ruimte waarin 's winters planten staan die in de zomer buiten worden gezet. Dit concept is vertaald in de Orangerie van Wickevoort. Het gebouw oogt luchtig en open. De grote glazen gevels en de zeer grote buitenruimtes zorgen ervoor dat er een maximale relatie is met buiten. Ook heb je hierdoor een weids en schitterend uitzicht op de zeer groene omgeving, de bosgordel en de golfbaan.

De Orangerie is gebouwd in een U-vorm. Hierdoor ontstaat er een prachtig groen binnenhof dat een verbinding heeft met het vele groen rond het gebouw. Parkeren doe je uit het zicht in de eigen ondergrondse parkeergarage. In de Orangerie komen 26 zeer ruime en lichte appartementen. De appartementen worden uitgevoerd met een EPC = 0.

Wil je wandelen of fietsen? Natuurgebied de Groene Weelde ligt naast de deur. Golfen kan je op de naast gelegen golfbanen.

De start de verkoop van de appartementen begint dinsdag 14 oktober 2021. Je kan je inschrijven tot maandag 15 november 2021 om 14:00 uur. Kijk voor meer informatie op de website.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er nog 26 beschikbaar

Verkoopmakelaars

JRS makelaars Haarlem

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 023-5319540

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 023 - 303 34 84
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing