Villa Mosa te Cuijk

Cuijk Bouw gestart
Van € 419.000 tot € 549.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (2 beschikbaar)
  • Wonen 121 tot 151 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Villa Mosa te Cuijk

In Villa Mosa wordt het royaal wonen in hartje Cuijk. In het schitterende nieuwbouwplan aan de Molenstraat vindt u alle ruimte om te wonen zoals u dat wilt in één van de zestien luxe appartementen of penthouses.

Op het gemeentewapen van Cuijk prijkt trots een kroontje. En daarmee is niets te veel gezegd. Hier aan westoever van de Maas is het vorstelijk wonen. Een eigen schouwburg, mooie natuur en volop fiets- en wandelroutes zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen. Cuijk is met bijna 18.000 inwoners een groot dorp met een rijk verenigingsleven. Van sport tot cultuur: Cuijk biedt voor ieder wat wils. In het gezellige centrum vindt u alle voorzieningen die u zich kunt wensen. De vele imposante gebouwen en kerken zijn stille getuigen uit de tijd dat de Heren van Cuijk hier de scepter zwaaiden en zorgen honderd jaar na dato nog altijd voor een knusse dorpssfeer.

Villa Mosa wordt gerealiseerd in hartje Cuijk. Dankzij de centrale ligging vindt u het gezellige centrum om de hoek. Ondanks dat u in het centrum woont, beschikt u over een royale buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras of heerlijke patiotuin. Villa Mosa kent twee entrees, één vanaf de Molenstraat en één vanaf het afgesloten binnenterrein. Alle appartementen op de begane grond zijn bovendien bereikbaar vanuit de tuin. Als bewoner heeft u één toegewezen parkeerplaats. Zo bent u altijd verzekerd van een parkeerplek op loopafstand. Daarnaast beschikt u over een praktische berging, ofwel op eigen terrein, ofwel op het binnenterrein. In het ontwerp van Villa Mosa is rekening gehouden met de gebouwen in de omgeving. De voorgevels van de villa verspringen enigszins en verschillen bovendien van hoogte. Hierdoor past de villa uitstekend in het straatbeeld. Alsof ze er altijd al heeft gestaan.

Foto's

Omgeving

Op het gemeentewapen van Cuijk prijkt trots een kroontje. En daarmee is niets te veel gezegd. Hier aan westoever van de Maas is het vorstelijk wonen. Een eigen schouwburg, mooie natuur en volop fiets- en wandelroutes zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen.

Cuijk is met bijna 18.000 inwoners een groot dorp met een rijk verenigingsleven. Van sport tot cultuur: Cuijk biedt voor ieder wat wils. In het gezellige centrum vindt u alle voorzieningen die u zich kunt wensen. De vele imposante gebouwen en kerken zijn stille getuigen uit de tijd dat de Heren van Cuijk hier de scepter zwaaiden en zorgen honderd jaar na dato nog altijd voor een knusse dorpssfeer.

Fijn wonen
Een dagje uit naar het museum, een frisse neus halen in natuurgebied de Magische Peel om daarna de dag af te sluiten met een driegangen diner in één van de restaurants. In het bourgondische Brabant heeft u geen klagen wanneer het gastvrijheid en genieten betreft.

Makkelijk bereikbaar
Cuijk is eenvoudig te bereiken. Er is een eigen treinstation, een bootverbinding en via de A73 is Cuijk ook met de auto uitstekend bereikbaar. Vrijwel overal kunt u uw auto makkelijk en gratis parkeren in het centrum.

Omgeving
De verrassende natuurrijke omgeving en de vele fiets- en wandelroutes maken Cuijk de ultieme plek voor een dagje ontspanning in de frisse buitenlucht. Van de Kraaijenbergse plassen tot natuurgebied de Zevenhutten: u hoeft zich geen moment te vervelen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop mei 2020
Start bouw maart 2021

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Villa Mosa te Cuijk

Van € 419.000 tot € 549.000 v.o.n.