24 Centrum-Appartementen De Smidse

Cuijk Bouw gestart
Van € 255.000 tot € 290.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 24 (6 beschikbaar)
  • Wonen 68 tot 94 m²
  • Aantal kamers 3

Project 24 Centrum-Appartementen De Smidse

24 appartementen op een toplocatie, met balkon, lift, 2 slaapkamers, zonnepanelen en een eigen parkeerplaats.

De Molenstraat in Cuijk heeft een uniek karakter: op de route vanaf het centraal station naar het gemeentehuis ligt een charmante straat met woningen, speciaalzaken, kleine bedrijven en een monumentaal fabriekspand. De Molenstraat gaat de komende jaren een stevige kwaliteitsimpuls krijgen: een aantal voormalige bedrijfspanden gaan plaats maken voor nieuwbouw en de gemeente gaat de straat opnieuw inrichten. In het project De Smidse gaat het om een oud bedrijfspand dat wordt herontwikkeld.
Hier komt een nieuw gebouw met 24 appartementen, variërend in grootte van 67 m² tot 94 m². Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een buitenruimte. Op de locatie was ooit een smederij gevestigd: hieraan ontleent het project ook haar naam De Smidse.

Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, in het centrum van Cuijk, in een appartement te wonen? Neem dan contact op met één van de makelaars en informeer naar de nog beschikbare appartementen.

Foto's

Omgeving

Vanuit De Smidse kunt u alle kanten op. U woont er centraal, op korte loopafstand van het centrum en het bus- en treinstation.
In het compacte en knusse centrum van Cuijk vindt u alle voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten. Ook voor een dagje of avondje uit is er genoeg te kiezen. Bezoek een museum, de bibliotheek, de schouwburg of één van de vele restaurants en cafés. En woont u in Cuijk, dan is het water altijd dichtbij. ‘Cuijk’ is niet voor niets afgeleid van het Keltische ‘Keukja’, wat ‘kromming’ betekent. Dit is de kromming in de Maas, die u bij Cuijk kunt zien.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2020
Start bouw november 2020

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Makelaardij Twan Poels

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0485-319220

Hans Janssen Garantiemakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 024-6777776
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing