De 3Vaert 6 appartementen en 2 maisonnettes

Dedemsvaart Verkoop gestart
Van € 348.000 tot € 499.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (4 beschikbaar)
  • Wonen 84 tot 146 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project De 3Vaert 6 appartementen en 2 maisonnettes

Gegarandeerd wonen, met de bouw is gestart!!
De entree van Dedemsvaart wordt verrijkt met het nieuw te bouwen appartementencomplex “De 3 Vaert”, bestaande uit 6 appartementen en 2 maisonnettes met balkon of terras en een eigen berging en parkeerplaats op de begane grond. De woonoppervlaktes variëren van 84 m² tot en met 146 m² (exclusief balkons). Appartementen en maisonnettes gebouwd volgens de normen en het comfort van nu, maar met een knipoog naar het verleden.

Dedemsvaart, in de volksmond ‘De Voart’ krijgt er een vaart bij. Of eigenlijk een vaert. Het chique vaert staat voor het wooncomfort en het kwalitatief hoge afwerkingsniveau van De 3Vaert.
De hoek, hoger en statiger dan de twee blokken aan weerszijden, om de symboliek van deze locatie – een baken - te markeren. De pakhuisachtige bouw zoals je dit in Dedemsvaart in het verleden meer zag. De witte opbouw, een verwijzing naar de oude Maalderij van Dedemsvaart en ogenschijnlijk drie gebouwen, waar het er maar één is. Zo sluiten de gevels qua ritme naadloos aan te bij het straatbeeld van zowel de Langewijk als ook de Julianastraat. De 3Vaert is nieuwbouw in een vertrouwde schil.

In Dedemsvaart vind je alles wat nodig is voor comfortabel woongenot. Het aanbod aan winkels is breed en er zijn verschillende supermarktketens gevestigd. Heb je geen tijd om boodschappen te doen of geen zin om te koken? Wil je een avond naar het café met vrienden? Of een terrasje pakken? De horeca van Dedemsvaart voorziet in alle smaken en dat allemaal op loopafstand van je appartement. Net als de Gashouder, het theater van Dedemsvaart, waar je vanuit je appartement op uit kijkt. Voor een avond uit kan jij de auto laten staan.
Houd je meer van natuur, ook dan kan de auto blijven staan. De omgeving biedt al tal van mogelijkheden, maar ook in Dedemsvaart zelf is er ruimte om te wandelen, te fietsen, te zwemmen en te sporten. Recreatie- en natuurgebied Kotermeerstal is hier een goed voorbeeld van.

Zes appartementen, twee maisonnettes en één kantoor vormen met elkaar De 3Vaert. Op loop- en fietsafstand van alle voorzieningen van Dedemsvaart woon je in een gebouw met allure. Van buiten statig en met historische elementen, van binnen ingevuld naar zichtbaar hoge kwaliteit.

Jij of je bezoek komt binnen aan de Julianastraat, hier is de hoofdingang. Krijg je bezoek met de auto, dan kan je bezoek parkeren in de Julianastraat. Zelf parkeer je je auto op je eigen parkeerplaats aan de andere zijde van het gebouw. Elk appartement of maisonnette heeft hier een privé parkeerplaats. Ook aan deze zijde is een ingang. Beide ingangen geven toegang tot de bergingen, de lift en het trappenhuis. Samen met een dakterras op de eerste verdieping vormen dit de gemeenschappelijke ruimtes. Op de begane grond bevinden zich ook twee van de zes appartementen. De plafondhoogte op de begane grond van ruim drie meter geeft deze appartementen een zeer ruimtelijke uitstraling. Alle appartementen en maisonnettes hebben een buiten. De appartementen op de begane grond een tuin met dubbele deuren naar het terras. De overige appartementen en beide maisonnettes een ruim balkon met dubbele deuren. Voor de privacy zijn de balkons omrand met geperforeerde staalplaten.

De badkamer en het toilet worden standaard uitgevoerd met sanitair van het kwalitatief hoogwaardige merk Laufen. Het tegelwerk in deze ruimten hebben in de basis een grootformaat, in trendy kleuren.
Alle binnendeuren hebben een hoogte van maar liefst 260cm. Met deze hoogte zijn de deuren in de meeste appartementen verdiepingshoog, dus zonder bovenlichten. Behalve bij de twee appartementen op de begane grond. Door de plafondhoogte van ruim drie meter is hier boven de kozijnen en deuren een stukje muur zichtbaar. De deuren worden voorzien van mooi garnituur in rvs-look, op een rozet. De deur tussen de woonkamer en de hal wordt uitgevoerd als industriële zwarte deur met bijpassend garnituur en wordt voorzien van glas, zodat het daglicht ook de hal bereikt. Voor de keuken is een ruime stelpost opgenomen van maar liefst € 7.500, - (inclusief BTW). Hiermee kan een complete ruime keuken van het Duitse fabricaat Häcker worden uitgezocht, voorzien van apparatuur waaronder een vaatwasser en inductiekookplaat. Ondanks de uitgebreide, luxe, ruime appartementen kan het zijn dat er nog aanvullende wensen zijn. Daarom is het mogelijk om na de aankoop van je appartement of maisonnette eventuele wensen aan te geven en specifieke keuzes te maken. Wanneer je de koop-/aannemingsovereenkomst hebt getekend, zal de kopers begeleider van Mateboer contact met je opnemen. In een persoonlijk gesprek worden je wensen en mogelijkheden besproken. Om een idee te krijgen wat er mogelijk is, is er een keuzelijst opgesteld, welke vanaf de start verkoop beschikbaar is bij de makelaar. Voor de mogelijkheden voor het sanitair, het tegelwerk, de keuken en binnendeuren, kan je terecht bij de verschillende projectleveranciers, welke met zorg zijn geselecteerd voor dit project. Om te zorgen dat alle maatwerk keuzes meegenomen worden bij de bouwvoorbereiding van het complex, zal er met deadlines voor de verschillende keuzes worden gewerkt. Dit wordt door de kopers begeleider duidelijk gecommuniceerd.

De appartementen en maisonnettes worden volledig gasloos uitgevoerd. Ze worden voorzien van een
bodemwarmtepomp en een gebalanceerd ventilatiesysteem. De pomp die de warmte uit de bodem haalt, zorgt voor verwarming van de ruimtes, door middel van vloerverwarming en voor het warme water in je woning. Het warme water wordt opgeslagen in een boiler. Naast dat deze pomp zorgt voor de verwarming van je woning, heeft deze ook de mogelijkheid tot koelen, hierdoor blijft het op warme dagen aangenaam in je woning. Door middel van zogenaamde naregelaars, zijn de verblijfsruimtes apart qua temperatuur na te regelen. Daarnaast worden alle appartementen en maisonnettes voorzien van een gebalanceerd ventilatie systeem. Door middel van in- en uitblaasroosters wordt er ‘schone’ lucht aangevoerd en ‘vuile’ lucht afgevoerd, hiermee wordt het luchtklimaat per ruimte optimaal gehouden. Uiteraard voldoet het complex aan de huidige regelgeving, zoals de BENG-eisen. Natuurlijk wonen in De 3Vaert heeft naast een positieve invloed op de natuur ook een positieve invloed op je energiekosten. De eisen van nu zijn, dat er geen gasaansluiting meer wordt aangebracht. Het minimale energielabel is A+++, na oplevering van het appartement wordt het definitieve energielabel afgegeven.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2022

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De 3Vaert 6 appartementen en 2 maisonnettes

Van € 348.000 tot € 499.000 v.o.n.