PoortMeesters Stadswoningen

Delft Verkoop gestart
Van € 449.850 tot € 734.850 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 59 (18 beschikbaar)
  • Wonen 131 tot 237 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 55 tot 86 m²
Blikvanger Wonen op 5 minuten van het historische centrum van Delft.

Project PoortMeesters Stadswoningen

BINNENKORT IN VERKOOP

Het blijft een dilemma; je wilt in het centrum blijven wonen maar snakt ook naar meer ruimte en een fijne tuin voor de kinderen. Of gewoon voor jullie zelf. En een eigen parkeerplaats! Dat zou ook fijn zijn. Maar een dorp of een buitenwijk? Liever niet. Stop maar met zoeken, in PoortMeesters vind je alles.

Alle ruimte voor het hele gezin
De woningen in PoortMeesters hebben 3 of 4 woonlagen. De woonkeuken op de begane grond is het hart van de woning, hier komt iedereen samen. Op de eerste etage gooi je in de woonkamer de deuren open naar je heerlijke privé tuinterras, direct aan de groene tuin die je met andere bewoners deelt. Als je de keuken liever bij de woonkamer trekt dan kan dat natuurlijk ook. Op de begane grond heb je dan de mogelijkheid voor een extra slaapkamer met badkamer of een eigen kantoor / praktijk aan huis. Aan jou de keus! Boven zijn er genoeg slaapkamers en een ruime badkamer. Je auto parkeer je op je eigen parkeerplek onder de daktuin.

Blijf op de hoogte
Heb jij je favoriete woningtype in PoortMeesters al gevonden? En wil je niets missen? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Laat je NAW gegevens achter bij het woningtype van jouw voorkeur op ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Een account aan te maken is een must als je straks echt in PoortMeesters wilt wonen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2020

Woningtypen

Van de 59 huizen in dit project zijn er nog 18 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:45
Bel 015-2125288

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

PoortMeesters Stadswoningen

Van € 449.850 tot € 734.850 v.o.n.