Poortmeesters Appartementen

Delft Verkoop gestart
Van € 249.850 tot € 1.099.850 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 55 (1 beschikbaar)
  • Wonen 56 tot 180 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4

Project Poortmeesters Appartementen

RUIM 90% VERKOCHT, DE BOUW IS GESTART.

AAN DE OEVERS VAN NIEUW DELFT
Het station van Delft is om de hoek, dus je bent zo thuis. Even omkleden en dan door naar de stad. Want vanavond ga je lekker luxe uit eten en lang natafelen met vrienden. Na afloop slenter je op je gemak naar huis langs de Delftse Schie. Als je onder de Delfts Blauwe poorten door loopt naar je appartement, overvalt je een zweem van geluk. Je bent thuis. Hier vind je het genot van wonen op loopafstand van het centrum in combinatie met de luxe van nieuwbouw.

APPARTEMENTEN VOOR IEDEREEN
Of je nu je studentenhuis wilt ontvluchten, samen gaat wonen, met je gezin ervoor kiest of juist wilt genieten van de rust nu de kinderen uit huis zijn; in PoortMeesters is voor iedereen een appartement. Het aanbod bestaat uit lofts, 2-kamer-, 3-kamer en zelfs 4-kamerappartementen. En natuurlijk is er een luxe penthouse.

EEN SLIMME INVESTERING
In een PoortMeesters appartement ben je klaar voor de toekomst; de appartementen zijn super duurzaam en dat merk je in comfort én op je energierekening. Daarnaast betekent nieuwbouw ook dat je voorlopig niet na hoeft te denken over groot onderhoud aan je woning. Wonen in het centrum hoeft dus niet te betekenen dat je in een tochtige, gehorige flat woont met een gasaansluiting

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2020

Woningtypen

Van de 55 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 015-2125288

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Poortmeesters Appartementen

Van € 249.850 tot € 1.099.850 v.o.n.