24 Appartementen, Kwelderland

Delfzijl Verkoop gestart
Van € 265.000 tot € 320.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 24 (geen beschikbaar)
  • Wonen 80 tot 105 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project 24 Appartementen, Kwelderland

24 Royale APPARTEMENTEN verdeeld over 3 locaties, op Kwelderland in Delfzijl.

Locatie 1: Balg
Locatie 2: Slik
Locatie 3: Slenk

Aan het water én midden in het groen worden 24 royale APPARTEMENTEN gerealiseerd in de nieuwbouwwijk Kwelderland te Delfzijl.

De 24 appartementen worden verdeeld over drie appartementencomplexen van elk 8 appartementen, die gelokaliseerd zijn op de ‘schiereilanden’ Balg, Slik en Slenk. Deze ontwikkeling is een unieke kans om comfortabel, luxe én levensloopbestendig te wonen op loopafstand van het centrum van Delfzijl, het trein- en busstation alsmede de haven en zeedijk. Daarbij woont u letterlijk en figuurlijk middenin het groen én aan het water.

Er is door de architect getekend met een levensloopbestendige (dus gelijkvloerse) indeling met een o.a. een sfeervolle living met open of semi-open keuken, ruim balkon (of terras), 2 of 3 slaapkamers, complete badkamer en een bijkeuken/wasruimte. Op de begane grond komen separate (fietsen)bergingen en parkeerplaatsen voor de auto. Uiteraard worden de complexen v.v. een liftinstallatie.

De appartementen worden bevingbestendig en gasloos gebouwd: Dus uitermate energiezuinig!

Er zijn 3 woningtypen:
-6x Tussen-appartement, ca. 80m2 gebruiksoppervlakte, op de begane grond en 1e verdieping, met 2 slaapkamers, ruim balkon of terras, € 265.000,-*
-12x Hoek-appartement, ca. 83m2 gebruiksoppervlakte, op de begane grond en 1e verdieping, met 2 slaapkamers, ruim balkon of terras, € 280.000,-*
-6x Penthouse, ca. 105m2 gebruiksoppervlakte, op de 2e verdieping, met 3 slaapkamers, ruim balkon, € 320.000,-*
*Koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.), inclusief 21% BTW en inclusief stelposten voor sanitair en tegelwerk t.b.v. toilet en badkamer. Keukeninrichting is niet bij de koopsom inbegrepen.

De nieuwbouw wordt gerealiseerd met het SWK Garantiecertificaat.

->Aan de getoonde artist-impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Foto's

Omgeving

KWELDERLAND

De groene en waterrijke nieuwbouw woonwijk 'Kwelderland' ligt ten noord/westen van het Delfzijlster centrum, aan de voet van de zeedijk, niet ver van het stadscentrum en de zeehaven. Kwelderland is een heerlijk ruim opgezette, groene woonwijk met diverse waterpartijen en uitstekend bereikbaar via de diverse uitvalswegen, maar ook met het openbaar vervoer (trein en bus). Vanuit uw appartement heeft u vrij uitzicht over de waterpartijen die deze wijk rijk is. Ontspanning is hier evenmin een probleem, daarbij zijn er volop wandel- en fietsroutes in de nabij omgeving aanwezig, bijvoorbeeld rondom de historische wierdedorpen Biessum en Uitwierde. Winkelcentrum 'De Wending', met onder andere meerdere supermarkten, is op loopafstand aanwezig. Aldaar is ook een zorgpunt aanwezig met o.a. een apotheek en de huisartsengroepspraktijk.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2020

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

24 Appartementen, Kwelderland

Van € 265.000 tot € 320.000 v.o.n.