EKP: Uit de kunst, aan de Dieze

Den Bosch
Van € 215.000 tot € 700.000 v.o.n. Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 245 (geen beschikbaar)

Project EKP: Uit de kunst, aan de Dieze

EKP: Uit de kunst, aan de Dieze

Wonen, werken, studeren en recreëren in een levendige omgeving. Aan de Dieze, vlakbij het Centraal Station en de binnenstad van Den Bosch. Een nieuwe energieke stadswijk, waar de dynamische stedeling zich mengt met jong en creatief talent. Dat is EKP!

De appartementen op EKP worden in verschillende fases ontwikkeld, fase 1 zal als eerste in verkoop gaan. Op op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en start verkoop, kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief op de projectwebsite.

Aanbod appartementen fase 1:
De eerste fase bestaat voor een deel uit studio's en appartementen voor starters, met prachtige uitzichten over de historische binnenstad en de Dieze. De duurzame en gasloze appartementen zijn verdeeld over twee woontorens: Dony & Dubois.

Compacte stadsappartementen in de woontoren Dony:
Een woontoren vlakbij bruisende hotspot de Tramkade en met prachtige uitzichten op de historische binnenstad van Den Bosch, dat is Dony. Het gebouw bestaat uit 117 duurzame koopappartementen en twee grote binnentuinen. Het woningaanbod is divers, met de nadruk op compacte appartementen. Ideaal voor starters en kleinere huishoudens.

- 8 appartementen met een terras aan een groene binnentuin.
- 21 studio’s en 88 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Alle appartementen krijgen een eigen berging in de kelder.

Voor ieder wat wils in de woontoren Dubois:
Dubois wordt dé blikvanger van EKP, met een hoogte van 60 meter. De woontoren bestaat uit 128 duurzame koopappartementen en biedt bewoners straks een schitterend uitzicht op de Dieze en de historische binnenstad van Den Bosch. Door de grote diversiteit aan appartementen - van compacte studio’s tot exclusieve penthouses - biedt deze toren voor ieder wat wils!

- 5 atelierstudio’s op de begane grond, met een extra hoge verdiepingshoogte van meer dan 4 meter en hoge glazen puien voor extra veel lichtinval.
- 4 penthouses op de 18e verdieping met uitzicht over de Dieze en de historische binnenstad.
- 119 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Veel appartementen krijgen een eigen berging in de kelder of op de woonverdieping.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu alvast in op de projectwebsite en maak je persoonlijke account aan. Je ontvangt dan automatisch de nieuwsbrief. Volg EKP ook op de socials voor nog meer informatie over alles wat EKP je te bieden heeft!

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 245 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing