CORBEILLE appartementen (Duinzigt)

Den Haag
Van € 440.000 tot € 700.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 39 (geen beschikbaar)

Project CORBEILLE appartementen (Duinzigt)

In het geliefde Benoordenhout zal winkelcentrum Duinzigt aan het Willem Royaardsplein genoveerd worden. Er komen onder meer nieuwe winkels en een ondergrondse parkeergarage. Daarnaast zullen – verdeeld over twee gebouwen – in totaal 39 comfortabele appartementen gerealiseerd worden.

CORBEILLE | fase I
De eerste fase van CORBEILLE omvat de realisatie van 24 drie- en vierkamerappartementen, verdeeld voer drie bouwlagen boven de winkels van het nieuwe pleingebouw. De appartementen variëren in woonoppervlak van 89 m² tot 135 m² en hebben een terras óf een balkon. Ook beschikt elk appartement in de ondergrondse parkeergarage over een berging en (desgewenst) een eigen parkeerplaats.

CORBEILLE | fase II
In de tweede fase van CORBEILLE zullen op de hoek van de Theo Mann-Bouwmeesterlaan en de Stalpertstraat vier woonverdiepingen met in totaal 15 driekamerappartementen worden gerealiseerd. Deze appartementen variëren in woonoppervlak van 75 m² tot 141 m² en zijn voorzien van een terras, een balkon óf zelfs beide. Ook deze appartementen beschikken in de ondergrondse parkeergarage over een berging en een eigen parkeerplaats. Deze bouwfase vormt het sluitstuk van de complete herontwikkeling van het winkelcentrum.

Dit heeft CORBEILLE u straks te bieden
· Wonen op een herkenbare locatie in de groene wijk Benoordenhout
· Een volwaardig aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen binnen handbereik
· Goede horecagelegenheden voor een kopje koffie met een taartje, een drankje of een heerlijk diner dichtbij
· Uitstekend openbaar vervoer om de hoek
· Comfortabel parkeren onder uw eigen appartement
· Een bruisend en dynamisch ontmoetingsplein ‘voor de deur’

U kunt zich bij ons kantoor aanmelden als belangstellende voor dit project. Wij zullen u dan op de hoogte houden van de voortgang.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 39 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

CORBEILLE appartementen (Duinzigt)

Van € 440.000 tot € 700.000 v.o.n.