HOGE VRIJHEID

Den Haag Bouw gestart
Van € 297.500 tot € 652.575 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 132 (4 beschikbaar)
  • Wonen 50 tot 95 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Project HOGE VRIJHEID

Een 70 meter hoge woontoren met ongekend veel keuzevrijheid, dat is Hoge Vrijheid. Deze sensationele toren met 132 woningen komt op de mooiste plek aan de Petroleumhaven in Den Haag, waar al veel nieuwe woningen zijn gerealiseerd.

Geniet van vrij uitzicht op zee of op de skyline van de binnenstad. Je kunt kiezen uit appartementen en penthouses van 50m2 tot meer dan 130m2. Koopprijzen vanaf € 215.000,- VON. In één persoonlijk gesprek maak je jouw woning eenvoudig op maat. Denk aan een extra slaapkamer. Een tweede balkon voor appartementen groter dan 51 m2. Een ander raamkozijn. Je kunt zelfs je eigen gevel kiezen.

Met een duurzaam functioneel en bouwkundig kader als basis weet jij precies waar je moet beginnen om jouw droomwoning te verwezenlijken. Daarnaast bepaal jij zelf de uitstraling van jouw woning. Het team van professionals neemt jou aan de hand. Verder ben je als koper geheel vrij om je interieur en wooncomfort te bepalen. Dat geeft jou de invloed van een medeopdrachtgever.

De woontoren telt 23 verdiepingen, een eigen parkeergarage en fietsenstalling. Ook bepaal je samen met andere kopers de collectieve ruimte. Er is superveel variatie in woningen en gevels mogelijk.

Kadewoningen
Dit zijn ruime gezins- of woonwerkwoningen op de begane grond direct grenzend aan de kade, met meerdere verdiepingen.

Appartementen
In de toren vind je appartementen vanaf 50 m2. Er zijn 2-kamerwoningen, 3-kamerwoningen en 4-kamerwoningen, in meerdere indelingen. Nadat je een basistype hebt gereserveerd, kun je later zelf de indeling meestal nog aanpassen.

Kroonwoningen
Bovenop de toren heb je alle vrijheid om jouw riante droomwoning te realiseren van 2 bouwlagen en grote buitenruimte op 70 meter hoogte. Zij vormen straks de kroon van de toren. Vrij speciaal!

Gevels
Wat voor woning je ook wilt, in alle gevallen kun je kiezen uit verschillende gevels, type kozijnen en meerdere materialen in gevelafwerking.

(Fiets)parkeren
Aan de kade komt een parkeergarage voor auto’s en fietsen. Een autoparkeerplaats is niet inbegrepen bij de koopprijs van de woning. Wanneer je geen parkeerplaats wilt kopen, kun je wel gebruik maken van de beschikbare deelauto’s. De collectieve fietsenstalling is voor alle bewoners toegankelijk.

Collectieve ruimten
Als koper bepaal je samen met je buren de collectieve ruimten in het gebouw. Denk aan een multifunctionele ruimte binnen en/of een gezamenlijk dakterras. Vrij uniek in Den Haag!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start bouw maart 2021
Verwachte oplevering december 2022

Woningtypen

Van de 132 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing