HOGE VRIJHEID

Den Haag Oplevering gestart
Van € 237.500 tot € 634.200 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 134 (2 beschikbaar)
  • Wonen 50 tot 90 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Project HOGE VRIJHEID

HOGE VRIJHEID
Geniet van vrij uitzicht op zee of op de skyline van de binnenstad. Je kunt kiezen uit appartementen en penthouses van 50m2 tot meer dan 130m2. Koopprijzen vanaf € 215.000,- VON. In één persoonlijk gesprek maak je jouw woning eenvoudig op maat. Denk aan een extra slaapkamer. Een tweede balkon voor appartementen groter dan 51 m2. Een ander raamkozijn. Je kunt zelfs je eigen gevel kiezen.

Met een duurzaam functioneel en bouwkundig kader als basis weet jij precies waar je moet beginnen om jouw droomwoning te verwezenlijken. Daarnaast bepaal jij zelf de uitstraling van jouw woning. Het team van professionals neemt jou aan de hand. Verder ben je als koper geheel vrij om je interieur en wooncomfort te bepalen. Dat geeft jou de invloed van een medeopdrachtgever.

De woontoren telt 23 verdiepingen, een eigen parkeergarage en fietsenstalling. Ook bepaal je samen met andere kopers de collectieve ruimte. Er is superveel variatie in woningen en gevels mogelijk.

Kadewoningen
Dit zijn ruime gezins- of woonwerkwoningen op de begane grond direct grenzend aan de kade, met meerdere verdiepingen.

Appartementen
In de toren vind je appartementen vanaf 50 m2. Er zijn 2-kamerwoningen, 3-kamerwoningen en 4-kamerwoningen, in meerdere indelingen. Nadat je een basistype hebt gereserveerd, kun je later zelf de indeling meestal nog aanpassen.

Kroonwoningen
Bovenop de toren heb je alle vrijheid om jouw riante droomwoning te realiseren met grote buitenruimte op 70 meter hoogte. Zij vormen straks de kroon van de toren. Vrij speciaal!

Gevels
Wat voor woning je ook wilt, in alle gevallen kun je kiezen uit verschillende gevels, type kozijnen en meerdere materialen in gevelafwerking.

(Fiets)parkeren
Aan de kade komt een parkeergarage voor auto’s en fietsen. Een autoparkeerplaats is niet inbegrepen bij de koopprijs van de woning. Wanneer je geen parkeerplaats wilt kopen, kun je wel gebruik maken van de beschikbare deelauto’s. De collectieve fietsenstalling is voor alle bewoners toegankelijk.

Collectieve ruimten
Als koper bepaal je samen met je buren de collectieve ruimten in het gebouw. Denk aan een multifunctionele ruimte binnen en/of een gezamenlijk dakterras. Vrij uniek in Den Haag!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start bouw maart 2021
Start oplevering december 2022

Woningtypen

Van de 134 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

SCHIELAND BORSBOOM NVM MAKELAARS

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 070-310 71 71

SCHIELAND BORSBOOM NVM MAKELAARS

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 079-3163366

SCHIELAND BORSBOOM NVM MAKELAARS

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 010-3110011
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing