Lof Erasmusveld Fase 3

Den Haag Verkoop gestart
Van € 520.000 tot € 545.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (2 beschikbaar)
  • Wonen 121 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 110 tot 115 m²

Project Lof Erasmusveld Fase 3

********************** De bouw van deze woningen gaat starten!! **********************************

LOF ERASMUSVELD

Uw laatste kans om in dit nieuwbouwplan een woning te kopen!
Fase 3 is het laatste deel van deze wijk en in deze laatste fase van LOF zullen 7 prachtige woningen te vinden zijn met woningbreedtes van 5,10 meter. De wijk Erasmusveld kenmerkt zich door duurzaamheid. Binnen LOF uit zich dat in zéér energiezuinige woningen en aandacht voor de natuur met een naastgelegen te realiseren nieuw ecolint/park. Er is binnen de wijk veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige leefomgeving op het gebied van verkeer, zowel voor de fietser als voor de voetganger. Uiteraard zijn er ook voldoende parkeerplaatsen voor auto’s. Deze parkeerplaatsen zijn openbaar.

In deze fase worden 7 woningen gebouwd waarvan er 6 verkocht worden. De laatste woning zal door de ontwikkelaar voorlopig gebruikt worden als modelwoning omdat dit bouwsysteem elders ook toegepast zal worden.

Omdat dit type anders is dan in de eerdere fases, hebben wij er ook een nieuwe naam voor verzonnen, te weten: Hout
Wat maakt type Hout nou zo bijzonder? In het kader van duurzaamheid is de woning vanaf de begane grond volledig voorzien van een houten skelet. Daarnaast is de woning door haar houten gevelbekleding uniek binnen het plan Lof Erasmusveld. Dit terwijl de woning van binnen dezelfde uitstraling en afwerking heeft als een gemetselde woning. Type hout is een aangename eengezinswoning met een breedte van 5,10 meter. Door de standaard uitbouw heeft de woning een diepte van 11,96 meter op de begane grond en een diepte van 9,56 meter op de verdieping. Met een woonoppervlakte van ca. 121 m2 beschik je over een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond waarin je als stel of nieuw gezin optimaal kunt genieten. Op de eerste verdieping profiteer je standaard van maar liefst drie slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. Heb je behoefte aan een hobbykamer of een walk-in closet? Deel dan de ruime zolder op de tweede verdieping volledig naar eigen wens in. Elk van de woningen beschikt over een diepe tuin van 8,5 meter diep met een vlonder aan het water.

Alle woningen worden verkocht op eigen grond, dus er is geen erfpacht van toepassing! De woningen worden opgeleverd inclusief warmtepomp en zonnepanelen. Er is in de koopsom geen keuken opgenomen zodat deze nog naar eigen wens en smaak aangeschaft kan worden. De badkamer en het toilet worden in basis voorzien van tegelwerk en sanitair.

Door u aan te melden op de website aanbod.vorm.nl/loferasmusveld wordt u op de hoogte gehouden van de verdere ontwikkelingen van dit plan.

De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving. De wijk wordt in samenwerking met de gemeente Den Haag voorzien van een ecologisch lint waardoor u zich waant in een groen omgeven nieuwbouwwijk volop mogelijkheden voor jonge kinderen om te spelen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2022

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Lof Erasmusveld Fase 3

Van € 520.000 tot € 545.000 v.o.n.