Parador, Scheveningseweg 82

Den Haag Verkoop gestart
Van € 745.000 tot € 1.800.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (15 beschikbaar)
  • Wonen 90 tot 185 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Parador, Scheveningseweg 82

PARADOR DEN HAAG

VERKOOP GESTART!
Neem gerust contact op met de makelaar om de beschikbaarheid door te nemen.

Wonen in de wijk die het meest Haags is van allemaal

Ja, Den Haag kent veel meer wijken. Officieel dan. Want hét Den Haag zoals iedereen dat kent, is dat niet die ene wijk: het Statenkwartier? Straten en lanen langs een lineaal ontworpen, zo recht. De rode baksteen van de herenhuizen die de wijk kleurt. Trapgevels en torentjes als de finishing touch van toch al rijk gedetailleerde architectuur met metselwerk, met ramen, met bogen. Hier hebben architecten plezier gehad in hun werk. En nog: aan de voet van de wijk, aan de Scheveningseweg 80-82 op de hoek met de Frankenslag, krijgt het Statenkwartier uitbreiding. Het verouderde kantoorgebouw maakt plaats voor ‘Parador’. Een nieuw appartementengebouw, vormgegeven in een stijl die de architecten van toen instemmend zouden begroeten.

Appartementen en penthouses
De realisatie van Parador is iets om naar uit te kijken. Verdeeld over 5 lagen telt het gebouw 14 appartementen en 2 majestueuze penthouses. Elk appartement is uniek: door de grootte, de indeling, de ligging. De hoge verdiepingen zijn typisch Statenkwartier. Hier, in Parador, krijgen de appartementen nog eens extra allure met een vide ter hoogte van de bogen. Het oogt licht, het oogt ruim. En het oogt vooral exclusief.

Buitenverblijf en parkeren
Natuurlijk geniet u ook buiten van deze door en door Haagse locatie: een terras op de begane grond en de top-etage, een loggia balkon op de overige verdiepingen. Balkons liggen fraai verscholen in de bogen die Parador tot zo’n vertrouwde nieuwkomer in de wijk maken. De parkeerplaatsen onder het gebouw zijn uitsluitend bestemd voor de bewoners. Historische architectuur gaat er hand in hand met modern comfort. Inclusief energiezuinige installaties.

Statenkwartier: tussen stad en strand
Het Statenkwartier is de locatie van Parador. Met andere woorden, stad en strand zijn al even dichtbij. Schuin aan de overzijde ligt het groen van de Waterpartij, tien wandelminuten verder begint het winkelplezier van de Fred. De Scheveningseweg is ook al een efficiënte ontsluitingsroute naar bestemmingen verder weg. Alsof u hier ooit weg wilt uit een wijk waarvoor ooit de naam ‘s-Gravenhage in het leven moet zijn geroepen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2023

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er nog 15 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Frisia Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 070-3420101
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Parador, Scheveningseweg 82

Van € 745.000 tot € 1.800.000 v.o.n.