Rosstaete

Didam
Van € 375.000 tot € 449.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (10 beschikbaar)
  • Wonen 95 tot 110 m²
  • Aantal kamers 3

Project Rosstaete

Rosstaete, Wilhelminastraat 44, 6942 BM Didam

Verwachte start werkzaamheden: 1e kwartaal 2022.
Verwachte oplevering: 1e kwartaal 2023.

In het centrum van Didam wordt binnenkort, op de plek waar voormalig Ros Sport gevestigd was, een fraai appartementengebouw met tien 3-kamer-appartementen gerealiseerd. Het gebouw zal gelegen zijn op de hoek Spoorstraat en Wilhelminastraat en is zeer goed bereikbaar.

De A12 en A18 liggen binnen enkele autominuten afstand van het gebouw, waardoor u snel op de plaats van bestemming kunt zijn. Daarnaast is het ook zeer goed bereikbaar middels openbaar vervoer. Het station van Didam ligt op loopafstand van het gebouw. Verder staat het appartementengebouw gesitueerd in het sfeervolle dorpscentrum van Didam met o.a. een karakteristieke markthal. Alle denkbare faciliteiten bevinden zich op loopafstand. Kortom winkelen, wandelen, uit eten gaan etc.: alles is binnen handbereik.

Op de begane grond worden 2 appartementen gerealiseerd, op de twee bovenliggende verdiepingen komen nog eens 8 appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer, berging en buitenruimte in de vorm van een balkon.
Op het binnenterrein worden privé parkeerplekken aangelegd en bergingen gerealiseerd.

Koopsom appartement: van € 375.000,= v.o.n. tot € 449.500,= v.o.n.
Parkeerplaats: € 7.500,= v.o.n.
Berging: € 7.500,= v.o.n.
Bruto vloeroppervlakte: van 95 m² tot 110 m²
Inhoud: van 307 m³ tot 394 m³

Indeling appartement:
Hal met meterkast, toiletruimte met zwevend toilet en fontein, woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel, zwevend toilet en (met uitzondering van appartement 10) ligbad, berging/bijkeuken met aansluitingen wm/wd en opstelling warmtepomp, balkon direct bereikbaar vanuit de woonkamer.

Ontwikkelaar: RPM Bouw B.V. uit Beek
Ontwerp: Italiaander Bouwkundig Ontwerpbureau uit Didam

Foto's

Omgeving

Momenteel is de gemeente Montferland bezig met de uitvoering van het Centrumplan Didam. Het doel van het centrumplan is om een aantrekkelijk en verkeersluw centrum voor bewoners en bezoekers te creëren. Voetgangers en fietsers staan centraal in het plan en de auto is te gast. Tevens wordt het gehele centrum groener voor een aangenamer verblijf en koelte. Rosstaete is gelegen in hartje centrum Didam. Onbewust is deze nieuwbouwontwikkeling ook onderdeel geworden van het gehele nieuwe centrumplan Didam.

Didam is één van de dorpskernen van de gemeente Montferland. De dorpskern heeft een goed voorzieningenniveau. Didam is zowel via de weg als het spoor goed bereikbaar. Het heeft een snelle ontsluiting naar rijkswegen A18 richting Doetinchem Enschede en A12 richting Arnhem.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Rosstaete

Van € 375.000 tot € 449.500 v.o.n.