Park Valley Diemen

Diemen Bouw gestart
Van € 422.500 tot € 678.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 41 (17 beschikbaar)
  • Wonen 59 tot 108 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Open Huis

  1. Woensdag 30 november van 14:00 tot 17:00
  2. Woensdag 7 december van 14:00 tot 17:00
  3. Woensdag 14 december van 14:00 tot 17:00
  4. Woensdag 21 december van 14:00 tot 17:00

Project Park Valley Diemen

PARK VALLEY, HOLLAND PARK WEST
Volgend jaar kun je wonen in een nieuwbouwappartement in een parkachtige omgeving in Diemen.
Je kunt er nu nog bij zijn! Prognose oplevering DERDE / VIERDE kwartaal 2023.

Kom een kijkje nemen bij het projectbureau van Park Valley (Dalsteindreef 2038 Diemen), je kunt hier terecht met al je vragen en de maquette bekijken. Wij zijn er op woensdagen van 14:00 - 17:00 uur.

Ruim appartement van ca. 107m2, gelegen op de 4de en 5e verdieping met een buitenruimte (balkon 5m2) gelegen op het oosten.
Je betreedt de woning op de 4de verdieping met entreehal en toilet. De entreehal geeft daarnaast toegang tot de installatieruimte waar plek is voor je wasmachine en droger en heeft nog voldoende ruimte over (naast de installaties) voor berging. Wanneer wij de woonkamer betreden kom je in de ruime living van ca. 34,6m2 deze ruimte beschikt ook over een frans balkon, zo haal je echt het buiten gevoel naar binnen!
Het appartement wordt geleverd zonder keuken zodat je die na oplevering geheel naar eigen smaak kunt plaatsen.

Met de trap in de woonkamer komen wij op de twee etage van deze woning met slaapkamer 1 en 2. Doordat dit appartement gelegen is op de 4e en 5e tevens hoogste verdieping heb je een nok van ca.3m hoog! Dit geeft een ruimtelijk gevoel in de slaapkamers. Via de hal is de toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een aparte douche, toilet en wastafel.

Kenmerken:
- Eigen grond
- Koopsom: € 665.000,00 V.O.N.
- Incl. 1 parkeerplaats (verplichte afname parkeerplaats)
- Appartement 4e en 5e verdieping
- 2 slaapkamers van circa 11,64 en 15,90 m2
- Woonkamer van 34,62 m2
- 1 badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet, bad, wastafel en tegelwerk, daarnaast 1 apart toilet
- Balkon ca. 5 m2 met heerlijk de ochtend zon
- Casco keuken en dus helemaal in te richten naar jouw smaak

GROEN LEVEN
Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley.

ENERGIEZUINIG EN KLIMAATBESTENDIG
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto's

Omgeving

WAT IS ER TE DOEN IN 'DE VALLEY'?

Diemen én Amsterdam zijn goed voorzien, zowel in winkel- en horeca-aanbod als in levendigheid en plezier. In Diemen centrum kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen en snel een hapje eten. In Amsterdam is er op elk moment van de dag ruimte voor vermaak. Daar profiteer je van als je in Park Valley woont! In de wijk zelf komen basisvoorzieningen, zoals een brede school en een buurthuis als plek voor ontmoeting en activiteiten. Lekker ontspannen wonen, met alles in de buurt.

PARK VALLEY, OVERAL DICHTBIJ

In Park Valley woon je aan de Oostkant van Amsterdam, dicht bij het stadse leven, het water van het IJmeer en de uitvalswegen. En met het treinstation Diemen-Zuid heb je een goede treinverbinding het land in. De dagelijkse boodschappen doe je in het centrum van Diemen, lopend of op de fiets.

MET DE AUTO

Park Valley is autoluw, je parkeert 'onzichtbaar' ondergronds. Je auto staat dus altijd veilig en uit het zicht, zodat je kunt blijven genieten van je groene woonomgeving. Vanuit de ondergrondse parkeergarages onder de woongebouwen in Park Valley ben je in no-time op de A10. Rijd richting Amsterdam, Schiphol, Almere, Utrecht of … Je bent snel waar je maar wilt zijn!

FIETSEN OF LOPEND

Langs de assen van Park Valley komt een doorgaande fietsroute. Onder meer richting de Campus, het centrum van Diemen of Amsterdam. Met een klein halfuurtje sta je zo met de fiets op de Dam. Lopend verken je de wandelpaden van Park Valley, het Bergwijkpark of de directe omgeving van Diemen. Voel de wind in je haren en laat de trappers draaien.

MET HET OV

Station Diemen-Zuid ligt op loopafstand van Park Valley. Je stapt hier op de trein richting Schiphol of Almere, op metrolijn 53 richting Amsterdam Centraal Station of de Gaasperplas. Ook de bus richting Diemen-Noord staat al op je te wachten. Of je nu op bezoek gaat bij vrienden, een terrasje wilt pakken in Amsterdam of naar je werk moet, het ov staat voor je klaar.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop maart 2022
Start bouw augustus 2022

Woningtypen

Van de 41 huizen in dit project zijn er nog 17 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Park Valley Diemen

Van € 422.500 tot € 678.500 v.o.n.