Park Valley Fase 1

Diemen Bouw gestart
Van € 425.000 tot € 692.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 41 (3 beschikbaar)
  • Wonen 59 tot 108 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project Park Valley Fase 1

PARK VALLEY, HOLLAND PARK WEST
Dit jaar kun je wonen in een nieuwbouwappartement in een parkachtige omgeving in Diemen.
Je kunt er nu nog bij zijn! Prognose oplevering VIERDE kwartaal 2023.

GROEN LEVEN
Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley.

ENERGIEZUINIG EN KLIMAATBESTENDIG
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

PARK VALLEY, HOLLAND PARK WEST
This year you can live in a new apartment in a park-like environment in Diemen.
You can still be there now! Delivery forecast THIRD / FOURTH quarter 2023.

Come and take a look at the Park Valley project office (Dalsteindreef 2038 Diemen), you can ask all your questions here and view the model. We are there on Wednesdays from 2:00 PM - 5:00 PM.

GREEN LIFE
Apartments and town houses with an urban look, in a green environment with lots of water. You will soon find that combination in Park Valley, a new neighborhood in Diemen near Amsterdam. In Park Valley you live like in a city park. Thanks to the abundance of greenery and water, the play areas and the varied buildings, the district is a place of wonder and discovery. Hence: Park Valley.

ENERGY EFFICIENT AND CLIMATE RESISTANT
Park Valley is being built with the future in mind. The houses are (of course) energy efficient and are built with recycled materials. An EPC value of 0.0, and energy label A+++. The environment will be low-traffic and climate-proof. The district is part of the larger new-build development Holland Park, which will eventually have around 5,200 homes, including shops, restaurants and a student campus.

Do you have any questions? Contact us!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our properties or to have your own NVM broker assist you. We are not responsible for the content of the websites referred to.

Foto's

Omgeving

WAT IS ER TE DOEN IN 'DE VALLEY'?

Diemen én Amsterdam zijn goed voorzien, zowel in winkel- en horeca-aanbod als in levendigheid en plezier. In Diemen centrum kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen en snel een hapje eten. In Amsterdam is er op elk moment van de dag ruimte voor vermaak. Daar profiteer je van als je in Park Valley woont! In de wijk zelf komen basisvoorzieningen, zoals een brede school en een buurthuis als plek voor ontmoeting en activiteiten. Lekker ontspannen wonen, met alles in de buurt.

PARK VALLEY, OVERAL DICHTBIJ

In Park Valley woon je aan de Oostkant van Amsterdam, dicht bij het stadse leven, het water van het IJmeer en de uitvalswegen. En met het treinstation Diemen-Zuid heb je een goede treinverbinding het land in. De dagelijkse boodschappen doe je in het centrum van Diemen, lopend of op de fiets.

MET DE AUTO

Park Valley is autoluw, je parkeert 'onzichtbaar' ondergronds. Je auto staat dus altijd veilig en uit het zicht, zodat je kunt blijven genieten van je groene woonomgeving. Vanuit de ondergrondse parkeergarages onder de woongebouwen in Park Valley ben je in no-time op de A10. Rijd richting Amsterdam, Schiphol, Almere, Utrecht of … Je bent snel waar je maar wilt zijn!

FIETSEN OF LOPEND

Langs de assen van Park Valley komt een doorgaande fietsroute. Onder meer richting de Campus, het centrum van Diemen of Amsterdam. Met een klein halfuurtje sta je zo met de fiets op de Dam. Lopend verken je de wandelpaden van Park Valley, het Bergwijkpark of de directe omgeving van Diemen. Voel de wind in je haren en laat de trappers draaien.

MET HET OV

Station Diemen-Zuid ligt op loopafstand van Park Valley. Je stapt hier op de trein richting Schiphol of Almere, op metrolijn 53 richting Amsterdam Centraal Station of de Gaasperplas. Ook de bus richting Diemen-Noord staat al op je te wachten. Of je nu op bezoek gaat bij vrienden, een terrasje wilt pakken in Amsterdam of naar je werk moet, het ov staat voor je klaar.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop maart 2022
Start bouw augustus 2022

Woningtypen

Van de 41 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Park Valley Fase 1

Van € 425.000 tot € 692.500 v.o.n.