Villaproject Parck Meidoorn

Doorn Bouw gestart
Van € 1.125.000 tot € 1.495.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 9 (4 beschikbaar)
  • Wonen 211 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 651 tot 1.365 m²
Open Huis
  1. Zaterdag 22 juni van 11:00 tot 13:00

Project Villaproject Parck Meidoorn

Villaproject Parck Meidoorn is gesitueerd in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en is een semi-besloten enclave met 9 vrijstaande, duurzame nieuwbouwvilla’s met energielabel A++++ (!).

Ruime percelen van ca. 651 tot 1.365 m² eigen grond en veel mogelijkheden voor individualisering van uw nieuwe droomhuis. Rondom de percelen komen bomen, struiken en bloemen om een nog vrijer gevoel te creëren. Hierdoor woon je al direct in het groen. De villa’s zijn speels gepositioneerd en liggen in een hof waardoor er alleen bestemmingsverkeer zal rijden.

De villa’s worden afwisselend met een rieten of pannen dak uitgevoerd zijn ontworpen met een T-kap wat voor een speels en mooi effect zorgt. De gevels worden wit of taupe gekeimd opgeleverd. Deze T-kap zorgt voor meer woonruimte in de extra vleugel die wordt gecreëerd.

Er is ook de mogelijkheid om in deze vleugel een extra slaapkamer en badkamer te kiezen, waardoor de woning levensloop bestendig wordt.

TOPLOCATIE
Parck Meidoorn is gelegen in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Een gebied dat rijk is aan historie en door zijn ligging en schoonheid een plek is waar mensen graag tot rust komen en nieuwe energie krijgen. Nu is er de unieke kans om midden in dit gebied te wonen. Ziet u zichzelf hier al wonen?

Het vrije buitenleven, maar toch ook dichtbij alle belangrijke voorzieningen, dat is natuurrijk wonen in Parck Meidoorn. Net buiten de drukke ring van Utrecht ligt het prachtige Doorn. Hier ontvlucht u aan het drukke stadsleven en geniet u van de heerlijke bossen. Het gebied, waar de nieuwe vrijstaande villa’s worden gerealiseerd, heeft in de omgeving grondgebonden woningen en een bosrijk gebied.

Het centrum van Doorn is met de fiets binnen 5 minuten te bereiken. Door de centrale ligging beschikt Doorn ook over belangrijke aanvullende voorzieningen, waaronder gezondheidszorg, sociaal cultureel werk, kerken, sport en recreatie.

DUURZAAMHEID IN OPTIMA FORMA
Let op: het betreft ‘Nul-Op-de-Meter’ woningen, duurzaamheid in optima forma dus.

Een N.O.M. villa produceert even veel energie als dat deze verbruikt.* Dit geldt voor zowel de installaties van de villa als voor het gebruik van de bewoners. Aan het einde van het jaar staat er dan ook een Nul op de energiemeter. Hierdoor is er ook duurzaamheidskorting op uw hypotheek mogelijk. Ook enthousiast? Schrijf dan nu in!

De villa’s zorgen voor optimaal wooncomfort door de extra goed geïsoleerde daken en vloeren.

*Uitgaande van gemiddelde gebruik conform de BENG berekening software

DOORN
Midden op de Heuvelrug is het historische dorpje Doorn te vinden. Het is een uniek cultuurhistorisch erfgoed met een groene schatkamer, genaamd de Kaapse bossen. Daarnaast vindt u ook nog de 25-meter hoge uitkijktoren die een prachtig uitzicht biedt over deze groene bossen.

Naast het gebied waar uw villa zal wordt gerealiseerd liggen de Kaapse bossen. Het is een groot natuurgebied van 425 hectare en het maakt deel uit van het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug.

Door het dorpje Doorn en de Kaapse bossen op korte afstand heeft u alle benodigde voorzieningen, maar ook stilte en rust waar u naar verlangt, dichtbij huis. Naast het op 5 minuten fietsen gelegen centrum van Doorn, bevinden zich basisscholen en middelbare scholen (Revius lyceum, NXT Doorn). Het winkelgebied van Doorn bestaat uit een breed winkelaanbod, waaronder twee grote supermarkten en diverse horecagelegenheden.

BEREIKBAARHEID
Villaproject Parck Meidoorn is via de provinciale wegen N225, N226 0f N227 in ongeveer 10 minuten autorijden verbonden met de A12 (Utrecht-Arnhem). Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar door goede busverbindingen richting Amerongen, Doorn, Driebergen, Zeist, Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Rhenen en Wageningen.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend artist impressions en maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard, ook indien koper en/of verkoper zich als professionele partij kwalificeert. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Neem dan snel contact met ons op om nadere informatie op te vragen of een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw oktober 2023

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Villaproject Parck Meidoorn

Van € 1.125.000 tot € 1.495.000 v.o.n.