TICHELLANDE FASE 10 | DRUTEN

Druten Verkoop gestart
Van € 347.000 tot € 357.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 23 (geen beschikbaar)
  • Wonen 152 tot 155 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 241 tot 283 m²

Project TICHELLANDE FASE 10 | DRUTEN

FASE 10b: 8 ruime twee onder een kap woningen vanaf 222 november in verkoop. Heeft u uw kans in fase 10a gemist. Vanaf november hebben wij nog 8 extra twee onder een kapwoning met garage toegevoegd aan ons aanbod.

Tichellande heeft de schoonheid en ruimte van het water. Maar ook de afwisseling in woningtypologie en uitstraling, die zo kenmerkend is voor een dorpse sfeer, wordt Tichellande binnengebracht. Veel variatie en toch eenheid in wonen; je kunt het al 'proeven' als je door de reeds gerealiseerde straten loopt.

Fase 10:
Inmiddels zijn fase 1 tot en met 8 en fase 10a (nagenoeg) verkocht en diverse fasen zijn al opgeleverd en bewoond of in aanbouw. In fase 10 heeft u de keuze uit vrijstaande, twee-onder-een-kap, hoek- en rijwoningen.

Wonen in Tichellande:
Tichellande dankt haar naam aan de oude tichelgaten die in het woongebied liggen. De historische waterpartijen vormen met hun omliggende begroeide randen het groene hart van de nieuwe wijk. De ligging aan of zeer nabij het water, in de vorm van de tichelgaten of een brede sloot, afgezoomd door groen, geven een heerlijk gevoel van vrijheid.

Welkom in Druten:
Als natuurliefhebber kun je je hart in en rond Druten ophalen. Weidse riviergezichten, slingerende dijken (vrijwel autovrij) met mooie fiets- en wandelpaden, weilanden, boomgaarden en oude boerderijen; het groen reikt zelfs tot in het centrum. De uiterwaarden, die door herontwikkeling steeds mooier worden, bieden zo'n 250 ha natuurgebied. Cultuurhistorisch zijn er karakteristieke dorpjes onder monumentenzorg. Cultureel centrum d'n Hogerd laat je verder genieten van hedendaagse cultuur. In het dorpshart van Druten is het sfeervol en gezellig winkelen. Van supers tot kleine boetiekjes: ze zijn er in soorten en maten en zorgen ervoor dat je er voor alles terecht kunt. Ook de horeca is rijk vertegenwoordigd. Druten biedt ruim 18.000 inwoners, vrijwel alle onderwijsvormen en niveaus binnen haar gemeentegrenzen. Het Pax Christi college vormt een gedegen voorbereiding op de universiteit of hogeschool in het nabijgelegen Nijmegen. Ook het sport- en verenigingsleven in en rond Druten is verbluffend.
Met perfecte aansluiting op de A50, de A73 en de A15 ligt Nederland (en Duitsland) vanuit Druten aan je voeten. Filevrij bereik je alle belangrijke plaatsen in de omgeving. En is er even geen auto, dan zorgt de interliner voor een snelle busverbinding naar Nijmegen en Tiel.

Starterslening gemeente Druten:
Koopt u voor het eerst een woning, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een Starterslening.
De gemeente Druten stelt startersleningen beschikbaar van maximaal € 35.000,-- waardoor de maandlasten lager zijn. De Starterslening is voor iedere starter beschikbaar, ook van buiten de gemeente Druten.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2019

Woningtypen

Van de 23 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Hans Janssen Garantiemakelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 024-3244244

MVS Janssen Garantiemakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 0487-513424

De Lorijn Makelaars o.g.

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0487-518930
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing