Aan de Bosrand

Ede Verkoop gestart
Van € 565.000 tot € 819.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 21 (3 beschikbaar)
  • Wonen 183 tot 187 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 365 tot 558 m²

Project Aan de Bosrand

"Aan de Bosrand, inspirerend voor jong en oud"

NOG 4 WONINGEN BESCHIKBAAR!

HET PLAN
Simon Stevin is een nieuwe wijk op het voormalige kazerneterrein in Ede, Gelderland. In deze wijk, met een grote diversiteit aan woningen, wordt momenteel de laatste hand gelegd aan één van de pareltjes van dit terrein: we hebben het dan over het luxe nieuwbouwproject Aan De Bosrand. Als u kiest voor een van de woningen van Aan de Bosrand wordt het bos letterlijk uw achtertuin. Want alle 21 woningen staan aan de rand van De Ginkelse Heide. In totaal worden er 4 twee-onder-een-kap woningen en 17 vrijstaande woningen gerealiseerd.

LIGGING
Verlangt u naar de rust van de natuur, en de kinderen naar het vertier van een bruisende stad? Aan de Bosrand heeft de oplossing voor beide wensen. Want u woont hier niet alleen aan de rand van de Hoge Veluwe, maar ook aan de rand van de gezellige stad Ede.
Bij Aan de Bosrand is de Veluwe uw achtertuin. Hier loopt u zo het bos in of de heide op. Op slechts tien autominuten vindt u de schoonheid van Nationaal Park de Hoge Veluwe met eeuwenoude bomen, statige lanen en imposante monumentale landhuizen en kastelen. De natuur rondom Ede nodigt uit tot eindeloze zwerftochten op de fiets, te paard of wandelend. 
Tegelijkertijd kunt u volop genieten van de levendigheid van de stad Ede. Wat dacht u van winkelen in het centrum, genieten van de vele restaurants en gezellige kroegjes, een filmpje pakken bij Pathé Ede of nieuwe smaken ontdekken op de foodfestivals van Ede. Of laat u zich liever verrassen door de programma’s van Akoesticum, het nationale trainingscentrum voor podiumkunsten, Cultura en poppodium Astrant.

DE WONINGEN
De indeling van deze woningen is met zorg en zo functioneel mogelijk samengesteld. Voor uw eigen ideeën en wensen heeft u na ondertekening van de koop- en aanneemovereenkomst een gesprek met de kopersbegeleiding van Bolton Bouw.
Zij zal u adviseren en begeleiden om zo tot uw eigen droomwoning te komen!

De types:
- Type A1: vrijstaande woning - plat dak - aantal 2
- Type B1: vrijstaande woning - dwars kap - aantal 12
- Type B2: vrijstaande woning - langs kap - aantal 3
- Type C1: twee-onder-een-kap woning - langs kap - aantal 4

Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Schrijf u dan in via de projectwebsite en ontvang het laatste nieuws over Aan De Bosrand.
Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met ons nieuwbouwteam.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2020

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Ditters Makelaars Ede

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0318-657657

Domicilie Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0318-693502
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing