Helden van de Heide fase 1

Ede Verkoop gestart
Van € 263.500 tot € 1.167.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 49 (29 beschikbaar)
  • Wonen 50 tot 217 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5

Project Helden van de Heide fase 1

Open Huis - Op zaterdag 30 september van 12:30 tot 15:00 bent u van harte welkom op de bouwplaats van Helden van de Heide. Kom vrijblijvend langs voor een lekkere kop koffie, kom meer te weten over de laatste vrije appartementen en leer de omgeving kennen! Ook kunt u al uw vragen stellen aan de makelaar, aannemer en projectontwikkelaar en ontvangt u de prachtige brochure om thuis nog eens rustig door te bladeren. Wordt er regen voorspeld? Geen probleem! Het evenement zal overdekt zijn.

Waar de helden van de Elias Beeckman kazerne werden opgeleid en getraind om fit ten strijde te gaan, is het straks fantastisch wonen. Precies op de plek van de voormalige atletiekbaan, langs de Parklaan, komen twee woongebouwen met koopappartementen en één woongebouw met huurappartementen. De luxe koopappartementen bevinden zich in De Elias en De Arthur de nieuwe helden van deze plek. We geven ze een podium op deze unieke locatie tussen de heide en het Sysseltse Bos.

Ruimte voor ontmoeting

De prachtige, omliggende natuur wordt doorgetrokken, zodat het glooiende landschap met heide en bomen tot aan de terrassen en de entree rijkt. Via diverse kronkelende wandelpaden word je verleid te bewegen én te ontmoeten. In de gezamenlijke huiskamer in De Elias of het mooie paviljoen tref je buren als je daar zin in hebt. En de kleine speelvoorziening is een leuk extraatje wanneer de kleinkinderen op bezoek zijn. Rust en gezelligheid vinden elkaar hier.

Optimale beleving

Helden van de Heide wordt duurzaam, klimaatadaptief en natuurinclusief ontwikkeld. Alle aandacht voor mens, dier en plant en de toekomst daarvan. De natuurlijke setting komt nog beter tot zijn recht doordat er geen auto's welkom zijn op het binnenterrein. Om alle bewoners van een koopappartement toch het comfort van een eigen parkeerplaats te geven, wordt er een ondergrondse garage gebouwd. Binnendoor bereik je je woonverdieping. Eenmaal binnen, beleef je de natuur gelijk weer met dank aan de grote ramen en optimale positionering van de 3 Helden.

Woningaanbod in Helden van de Heide

De Arthur en De Elias tellen samen straks 87 koopappartementen. Opvallend zijn de zeer riante balkons. Alle comfort dat je je maar kunt wensen, zonder in te boeten op ruimte. En dat met het bos op een paar minuutjes wandelen en alle voorzieningen van het World Food Center dichtbij en de stad op fietsafstand.

Wil je iets unieks in handen hebben en deze toplocatie tot jouw nieuwe thuis rekenen? De verkoop van Helden van de Heide is van start!

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop november 2022
Verwachte start bouw januari 2024
Verwachte oplevering september 2025

Woningtypen

Van de 49 huizen in dit project zijn er nog 29 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Helden van de Heide fase 1

Van € 263.500 tot € 1.167.500 v.o.n.