De Hilt

Eemnes Verkoop gestart
Van € 355.000 tot € 850.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 17 (17 beschikbaar)
  • Wonen 100 tot 161 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 94 tot 297 m²

Project De Hilt

De Hilt wordt een plek voor iedereen die een stap wil zetten in zijn of haar wooncarrière.

Voor iedere doelgroep is er een passende woning. Hiermee wordt De Hilt een ‘levensloopbestendige en meergeneratie-wijk’. Jong en oud zijn hier met elkaar verbonden. Fase 2 met 8 levensloopbestendige woningen en 8 rijwoningen gaat op 30 november om 15:00 in verkoop. Vanaf dat moment is alle verkoopinformatie digitaal op de projectwebsite beschikbaar.
Inschrijven kan van 30 november 2023 15:00 uur tot en met zondag 10 december 2023 23:59 uur.

De Hilt wordt een nieuwe woonwijk, gelegen in een bestaande wijk in Eemnes. Een prachtige groene omgeving, waar voorheen multifunctioneel centrum De Hilt gelegen was.

Omgeving

De bestaande wijk heeft een prachtige, grote hoeveelheid groen. De groenspecialisten zorgen ervoor dat er een grote diversiteit bij komt aan planten, gevelgroen en -tuinen. Deze groene uitwerking geeft de aanwezige fauna, maar ook nieuwe soorten, een kans. Daarom worden er woon-, broed- en verblijfsplekken gecreëerd op en aan de gebouwen en in de buitenruimte. Zo komt er een boomgaard, insectenhotels, een natuurtuin en een toneeltuin. Zo worden de garages en bergingen voorzien van een groendak en wordt (daar waar het kan) een waterdoorlatende verharding aangebracht en krijgt iedere plek zijn eigen haag.

Gezondheid is een belangrijk thema in De Hilt. Een fijnmazig netwerk van verbindingen voor langzaam verkeer stimuleert de bewoners om naar buiten te gaan en te bewegen, te spelen en te ontmoeten. Alle paden komen uit op de centrale plek van het plan: de groene zoom. In het verlengde daarvan liggen dus twee bijzondere plekken: de natuurtuin en de toneeltuin. Samen kunnen deze uitgroeien tot het sociale hart van de wijk. Heerlijk voor jong en oud!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2023

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project zijn er nog 17 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Hilt

Van € 355.000 tot € 850.000 v.o.n.