Eindhoven - Strijp S - S-West - Fase II

Eindhoven
Van € 325.000 tot € 565.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 27 (geen beschikbaar)
  • Wonen 63 tot 130 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4
Blikvanger Wonen op strijp S? Verwachte oplevering medio volgend jaar!

Project Eindhoven - Strijp S - S-West - Fase II

De bouw is gestart! Verwachte oplevering medio 2021.

Eindhoven, Strijp S, S-west fase II | Toren Benjamin en de toren Maria

Aan de Torenallee en de Ingenieur Kalffstraat op Strijp S komen vier individueel vormgegeven gebouwen. Ieder met een geheel eigen stijl, passend binnen het rijke historische industriële erfgoed van Strijp-S.

Reden ook dat de gebouwen luisteren naar de namen uit de Philips dynastie, Benjamin, Maria, Frederik en Frits. Samen bieden ze een keur aan hoogwaardige woningen. Elke woning wordt voorzien van een hoogstaande afwerking. Aan alles is gedacht.

Onder de gebouwen komt een half verdiepte parkeergarage. Daarop krijgt de eigen, groene binnentuin alle ruimte om S-West groen te verrijken.

De prachtig vormgegeven toren | Benjamin
Een kleinschalig industrieel vormgegeven woontoren gelegen aan de ingenieur Kalffstraat, waarvoor Jeroen Schippers zich als architect liet inspireren door bestaande gebouwen op Strijp-S. Opgebouwd uit 4 woonlagen.

Het gebouw telt 29 appartementen die variëren van ca. 54m2 tot ca108m2 met allen voorzien van een buitenruimte. In het gebouw bevinden zich 4 prachtige loftappartementen. Deze kenmerken zich met een indeling zoals de onderliggende appartementen, maar met nog meer leefruimte. Deze ontstaat doordat er onder de karakteristieke sheddaken een entresol is gerealiseerd. Er zijn 15 appartementen beschikbaar voor de particuliere verkoop.

De prachtig vormgegeven toren | Maria

Maria staat 'haar mannetje' tussen haar mannelijke tegenhangers uit de Philips dynastie met verve. In een geheel eigen stijl, past 'zij' op haar manier perfect in het rijke historische industriële erfgoed van Strijp-S.

Maria bestaat uit 26 appartementen, waarvan er 11 in de vrije verkoop komen voor particulieren. De andere 15 appartementen zijn in een eerder stadium namelijk aan een institutionele belegger verkocht. Dat betekend dat er dus 11 kansen binnen Maria zijn.

In aanmerking komen voor een van de appartementen?
Wil je in aanmerking komen voor een van de koopappartementen neem dan contact op met ons kantoor via dan wel telefonisch 040 2692530 of schrijf je in via de website:

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 27 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eindhoven - Strijp S - S-West - Fase II

Van € 325.000 tot € 565.000 v.o.n.