Berckelbosch - Mahler

Eindhoven
€ 646.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 81 (geen beschikbaar)
  • Wonen 170 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 260 tot 388 m²

Project Berckelbosch - Mahler

BERCKELBOSCH - MAHLER - Laatste woning in optie.

Alles begint met ambitie. In ons streven om van Berckelbosch de meest duurzame woonwijk van Eindhoven te maken, blijven we dan ook continu vernieuwen. Wat automatisch betekent dat we met de tijd mee gaan, maar ook vanuit onze affiniteit en hang naar vernieuwing, in de bouw voorop lopen.

Binnen Berckelbosch betreden we met Mahler - fase 10 - dan ook een nieuw tijdperk waarin woningen deels circulair zijn en energie leveren. Volgens ons de basis om een omgeving te creëren waarin mensen zich thuis voelen en gezonder - en daarmee ook langer - leven. Waarbij een natuurlijke bio-diversiteit een must is.

De al gebouwde en nog te bouwen woningen in Berckelbosch hebben veel met elkaar gemeen. Als je in de wijk om je heen kijkt weet je stiekem natuurlijk al welke kant we op gaan met fase 10. We houden vast aan de stijlvolle architectuur en vormgeving van de woningen die deze door NBArchitecten getekend zijn met een duidelijke afgeleide zijn van de jaren dertig stijl. Duurzaam, ruim van opzet, met veel groen en een fijne ligging. Iets wat deze woonwijk niet alleen aantrekkelijk, maar vooral ook erg gewild maakt. Met de compacte maar uiterst fraaie tweekappers die we in deze fase voorzien hebben, creëren we betaalbare woningen die Berckelbosch echt helemaal af maken.

Vragen en interesse?
Momenteel zijn alle bouwnummers toegewezen. Via de projectwebsite kun je je interesse kenbaar maken middels het invullen van het inschrijfformulier. Hierdoor word je automatisch op de reservelijst geplaatst voor de bouwnummers van jouw voorkeur. Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op via of bel naar 040 269 2530.

Foto's

Omgeving

Aan de rand van het Eindhovense stadscentrum ligt hét nieuwe tuindorp Berckelbosch. De architectonisch hoogwaardige koopwoningen in jaren dertig stijl zijn gasloos gebouwd en staan in volwassen groen. Mede dankzij die fijne ligging is het stads wonen met een dorps karakter in Berckelbosch.

Ballast Nedam Development ontwikkelde de nieuwe stadswijk, na goed naar de woonwensen van de toekomstige Berkelboschenaren te hebben geluisterd. De stijl van de koopwoningen is actueel met een klassieke twist. Je woont er met het comfort van de 21e eeuw, terwijl de architectuur subtiel verwijst naar de jaren 30. De woningen zelf zijn eveneens van een gewild type en verschillende formaten: voor gezinnen, met tuin en bovendien energieneutraal of Nul Op de Meter.

Alleen al om de bijzondere ligging wil je in Berckelbosch wonen: pal aan de groene zone rond het kanaal, terwijl je binnen tien fietsminuten in hartje stad staat, en binnen tien autominuten op de snelweg bent. Op een steenworp afstand ligt natuurgebied de Urkhovense Zeggen, met de kleine Dommel en de befaamde Collse Watermolen die Van Gogh ooit schilderde.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 81 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Berckelbosch - Mahler

€ 646.500 v.o.n.