Berckelbosch - Chopin Les Deux

Eindhoven Bouw gestart
Van € 514.500 tot € 568.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 28 (geen beschikbaar)
  • Wonen 157 tot 171 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 234 tot 263 m²

Project Berckelbosch - Chopin Les Deux

Berckelbosch is zonder twijfel één van de mooiste woonwijken van Eindhoven. Met de komst van Chopin Les Deux krijgt Berckelbosch nog meer vorm in inhoud. Eigentijdse stadsvilla’s met allure.

Soms hebben we het gevoel dat we in herhaling vallen, maar de door ons reeds gebouwde en nog te bouwen woningen in Berckelbosch hebben veel met elkaar gemeen. En dat gaat verder dan de stijlvolle jarendertig vormgeving, het duurzame karakter of de ruime opzet van de woningen. Berckelbosch oogt als een volwassen en vooral ook rijke en groene woonwijk. Een uniek stadsdeel met een eigen gezicht en heerlijke centrale ligging die het stadscentrum dichterbij brengt. Iets wat deze wijk ook zo gewild maakt bij veel mensen!

In alle rust, grenzend aan de binnenring op een steenworp van hartje Eindhoven. Binnen tien fietsminuten ben je in het centrum en in vijf autominuutjes ben je waar je zijn wilt; op de Markt, in het Parktheater of de Bijenkorf, op het Stationsplein. Door de gunstige ligging verlaat je de stad echter net zo makkelijk en snel via de omliggende snelwegen, trein of (regio)bus. En in je directe omgeving heb je de tennis- en voetbalclub liggen, maar waai je ook heerlijk uit aan de oevers van de Dommel of het Eindhovens Kanaal die -helemaal doorlopen tot aan de Collse Watermolen.

Omgeving

Berckelbosch brengt je “the best of both worlds”. De uitdagende spanning van nieuwbouw in een volwassen omgeving met karakter. De rust van buiten omringd door water en groen op een steenworp afstand van levendige, grootse en grote-stadsactie. Door de gestage, organische ontwikkeling bruist Berckelbosch blijvend van de energie. Het nieuwe Eindhovense stadsdeel voegt zich op een natuurlijke manier in de omgeving en aanpalende wijken, bedrijvigheid en groene zones. Ook door zelf al het nodige aan voorzieningen te bieden, zoals een eigen winkelcentrum, gezondheidscentrum, diverse sportverenigingen, onderwijs en opvang.

Ook je vrije tijd besteed je gemakkelijk om de hoek. Er zijn speeltuintjes voor de kinders, tal van wandel-, fiets-, jogging- en mountainbikeroutes door de wijk en eruit. En je kunt terecht bij voetbalvereniging Tongelre, waar ook de PSV Foundation Academy is gehuisvest, tennisclub De Doornakkers en - ietsje verderop – Roeivereniging Beatrix. De kanaalkades staan bovenaan de to-dolijst van de gemeente en veranderen binnenkort in heerlijke, groene, relaxte verblijfs- en ontmoetingsruimtes aan het heldere water, mét steiger.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop januari 2020
Start bouw januari 2020

Woningtypen

Van de 28 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Berckelbosch - Chopin Les Deux

Van € 514.500 tot € 568.000 v.o.n.