Vredesplein Eindhoven

Eindhoven
Van € 905 tot 1.265 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 77 (42 beschikbaar)
  • Wonen 72 tot 120 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4
  • Perceel 84 tot 149 m²

Project Vredesplein Eindhoven

VERHUUR IS GESTART! Schrijf u nu in op de projectwebsite hureninvredesplein.nl

Nieuwbouwproject Vredesplein in Oud-Woensel (Eindhoven) transformeert in een nieuw woongebied met de nodige woonverrassingen. Begin 2021 zal de wijk verrijkt zijn met circa 77 energiezuinige huurwoningen in de vrije huursector met huurprijzen vanaf € 810,-. Interesse? Schrijf u dan nu in op onze projectwebsite hureninvredesplein.nl en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zodra de verhuur start zult u van ons een email ontvangen.

Het woonconcept van Vredesplein is verrassend. Veel van de huizen zijn bijvoorbeeld ontworpen met de voordeur direct aan het openbaar groen. Een opzet die kinderen uitnodigt om lekker buiten te spelen en het onderlinge contact nog leuker maakt. Een praatje is hier zo gemaakt. Vredesplein wordt echt een plek van en voor voetgangers en fietsers. Noem het gerust een tuin in de hele buurt. Daarnaast geniet je ook nog eens dagelijks van je eigen achtertuin. Kortom, een fijne plek om binnen en buiten te zijn. De woningen worden gebouwd aan de Zeeheldenlaan en de Karel Doormanstraat.

De woning zelf.
De woningen hebben een woonoppervlakte van 58 m2 tot 117 m2. De meeste woningen hebben een oppervlakte van circa 111 m2. De keuken is alvast van alle gemakken voorzien. Denk dan aan een combimagnetron, een inductiekookplaat, koelkast, vriezer, recirculatie afzuigkap en natuurlijk een vaatwasser. Zoals je mag verwachten van een nieuwe woning zijn de woningen van Vredesplein energiezuinig, dankzij de Warmte koude Opslag. Bovendien zijn de verdiepingen uitgerust met vloerverwarming. In de wijk zoeken naar een parkeerplaats hoeft niet. Elke woningen heeft een eigen parkeerplaats. Wel zo comfortabel. De oplevering van de woningen staat gepland voor eind 2020 - begin 2021.

De 77 huurwoningen liggen rond het Vredesplein in de wijk Oud-Woensel. De wijk en het plan maken deel uit van het stadsdeel Woenzel-Zuid, ten noorden van Eindhoven Centrum maar binnen ‘de ring’ van Eindhoven. Een echte stadswijk die volop in ontwikkeling is. Kenmerkend voor de wijk is de levendige Kruisstraat, een winkelstraat die recht door het hart van de wijk loopt, van het centrum van Eindhoven tot aan de Wonselse markt aan de noordkant van de wijk.

Wie de Woenselse markt op zaterdag al eens heeft bezocht, weet wat een heerlijk veelzijdige wijk Oud-Wonesel is. De wijk heeft het allemaal, net als Eindhoven zelf! Het centrum van de stad en het NS-station liggen op loopafstand. Ook in de buurt ligt Stijp S; het culturele en creatieve hart van Eindhoven, vijf minuten fietsen en je bent er.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 77 huizen in dit project zijn er nog 42 beschikbaar

Verkoopmakelaar

NMG Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 088-2007010
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Vredesplein Eindhoven

Van € 905 tot 1.265 /mnd