Vuurvlinderhof

Eindhoven
Van € 450.000 tot € 550.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (geen beschikbaar)

Project Vuurvlinderhof

Binnenkort 14 ruime nieuwbouw woningen te koop! Schrijf je nu in via de projectwebsite Vuurvlinderhof.nl

Op de huidige locatie - Vuurvogel 25 in Blixembosch - Eindhoven - staat nu nog een school. In de directe nabijheid van deze school is een park gesitueerd, hetgeen deze locatie ideaal maakt voor gezinnen. De school zal gesloopt worden, en op deze locatie zullen 14 grotere grondgebonden woningen gerealiseerd worden. Enkele woningen zijn voorzien van een garage op eigen terrein. Iedere woning beschikt over een parkeerplaats en een berging.

De woningen zullen uitgerust worden met de nieuwste technologie op het gebied van energie, duurzaamheid en natuurlijk wooncomfort. Deze woningen zijn de nieuwe standaard op het gebied van comfort en duurzaam omgaan met de omgeving. De woningen zullen voorzien worden van een flink isolatiepakket, zonnepanelen en de nieuwste materialen en technologie op het gebied van hergebruik van warmte.

Op de projectwebsite Vuurvlinderhof.nl is meer informatie beschikbaar over het plan en is de mogelijkheid om je in te schrijven. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden, zodra er meer informatie bekend is.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 14 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

vb&t Nieuwbouwmakelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 088-5454645
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Vuurvlinderhof

Van € 450.000 tot € 550.000 v.o.n.