Eindhoven - Bostorens

Eindhoven
Van € 655.000 tot € 728.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 5 (geen beschikbaar)
  • Wonen 147 tot 154 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 155 tot 188 m²

Project Eindhoven - Bostorens

BOSTORENS - IN VERKOOP
Interesse? Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden!

Bosrijk, parkachtige wijk
Wonen in Bosrijk is wonen in een natuurlijke en natuur-rijke omgeving. Dat bomen hier een belangrijke rol spelen spreekt vanzelf. De woningen worden in kleine clusters zo goed mogelijk ingepast in het bestaande landschap. Het wonen in Bosrijk krijgt daarmee vorm als ‘beelden in een beeldentuin’. De bewoners genieten zowel binnen als buiten van de omringende natuur in een duurzame en onderscheidende wijk. Dit onderdeel van het Eindhovense stadsdeel Meerhoven ligt tussen het Beatrixkanaal en park Meerland, het groene hart van Meerhoven.

Bostorens: één geheel en toch apart
Bostorens bestaat uit een compacte groep van 5 woningen rond een gezamenlijke groene hof. Het bijzondere is dat de woningen een ‘ensemble’ vormen, maar dat elke woning toch heel duidelijk afwijkt van de andere. Elke woning bestaat uit een hoger deel (de toren) en twee lagere volumes. De vijf torens verschillen in hoogte van elkaar, zodat een prachtige variatie in het beeld ontstaat. De gevelbekleding van de woningen bestaat uit Improved Oak, afkomstig van de Amerikaanse eik. Dankzij de bruinkleurige, duurzame planken passen de Bostorens nog beter in het parkachtige landschap met bomen als linde, eik, den, berk en els.

De Bostorens zijn niet alleen opvallende verschijningen in de wijk, ook van binnen bieden ze inhoud en kwaliteit op het hoogste niveau. De afmetingen van de 5 woningen variëren van 213 tot 245 vierkante meter vloeroppervlak. Beneden heb je de beschikking over een woonkamer en eetkeuken. Tevens is er een ruime garage/berging met elektrische deuren die verdiept in het gevelvlak liggen. Het aantal slaapkamers op de verdiepingen varieert van 2 tot 3 en uiteraard is er op de verdieping een ruime badkamer. Er zijn volop mogelijkheden om aan deze woning je eigen accenten mee te geven.

Bostorens, duurzaam tot op het dak
De Bostorens zijn volledig gasloos. Verwarmen en koelen gaat via een luchtwarmtepomp met buitenunit op het dak van de torens. Daar staan ook de 12 hoog-rendements zonnepanelen. Duurzaam tot op het dak, die Bostorens. Dankzij de wat hogere dakrand is de energievoorziening niet vanaf de openbare ruimte zichtbaar. Er is volop aandacht voor een goede waterbeheersing. Elke woning krijgt een eigen wateropslagtank voor het opvangen van regenwater. Daarmee wordt het riool ontlast, maar het water kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld toiletspoeling en besproeien van de tuin. Vanuit de binnentuin is er een waterloop naar een aangeplante wadi met diverse natte plantensoorten. Bostorens, met oog voor natuur en milieu

Locatie - Bostorens en de buitenwereld
Als je zo mooi woont, zit je misschien het liefst met een glas prosecco of een craft biertje te genieten in of voor je woning. Maar ja, de buitenwereld heeft natuurlijk ook wat te bieden. En dat is vanuit Bosrijk allemaal prima te bereiken. De snelfietsroute Slowlane slingert zich in de nabijheid door deze wijk en al trappend bereik je ASML, Philips, Flight Forum of de High Tech Campus. Met de auto ben je in een wip op de A2 of A67, richting Randstad, België of Duitsland. De HOV-lijn (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) tenslotte zorgt voor een snelle verbinding tussen NS-station Eindhoven Centraal en Eindhoven Airport met meer dan 75 bestemmingen in het buitenland.Bostorens, de wereld onder handbereik

In aanmerking komen voor een van de woningen?
Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op via of bel 040 - 269 25 30.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eindhoven - Bostorens

Van € 655.000 tot € 728.000 v.o.n.