Eindhoven - Nieuw Bergen

Eindhoven Verkoop gestart
Van € 170.900 tot € 1.707.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 117 (95 beschikbaar)
 • Wonen 33 tot 250 m²
 • Aantal kamers 1 tot 4

Project Eindhoven - Nieuw Bergen

Eindhoven - Nieuw Bergen - Verkoop gestart! Inschrijven mogelijk tot zondag 1 mei 23:59

Uitzonderlijke luxe en hypermoderne uitstraling. In het hart van Eindhoven geeft Nieuw Bergen mondain wonen een nieuwe betekenis.

Zeven nieuwe stadsiconen (gebouwen) - Indigo, Violet, Bleu, Rouge, Orange, Jaune, Vert
Zeven bouwkundige architectonische blikvangers geven gestalte aan een luxe stukje luwte in de stad. Nieuw Bergen creëert ruimte voor 238 woningen in verschillende segmenten.

De iconische architectuur gaat hand in hand met groots wooncomfort. Grootstedelijk en tegelijkertijd rijk aan design en groen. Duurzame hoogbouw met de mooiste materialen. Als er één plek is waar je het mondaine stadsleven kunt omarmen, dan is het hier.

LOCATIE
Nieuw Bergen is een uniek stukje Eindhoven met internationale allure. Een jaloersmakende plek om te wonen. Hartje stad, maar met een geborgen gevoel. Nieuw Bergen geeft een frisse impuls aan een van de meest stijlvolle wijken van de stad. De Bergen staat al jaren bekend als een levendig dwaalgebied vol boetiekwinkels, restaurants, bars, terrassen, groen en andere voorzieningen. Maar de directe omgeving biedt zo veel meer. Voor iedereen. Of je nou single bent, een setje of een gezin. Sportief of cultureel. Starter of pensionado. International of local.

Nieuw Bergen is lekker leven in de stad zoals het bedoeld is. Met alles binnen handbereik genieten van de rust van je eigen domein. Dat voelt luxe en vooral heerlijk onafhankelijk. Comfortabel en geborgen terwijl er altijd wat te beleven is. Je bent voorzien van alle gemakken en faciliteiten die jouw leven kleur geven.

INTERESSE?
Schrijf je dan nu in via de projectwebsite op de appartementen van je voorkeur. Meer informatie omtrent de verkoopprocedure is tevens terug te vinden op de projectwebsite. Mocht je vragen hebben, kun je contact opnemen met de verkopend makelaars.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2022

Nieuws

 • 26 maart 2020

  Laatste vrijstaande woning | Voor de Brug, Driebruggen

  Deze woning vormt samen met een tweede vrijstaande woning de chique entree van Voor de Brug. Met een woonoppervlakte van 165 m² heb je hier alle ruimte om prettig te wonen. De woning is van alle gemakken voorzien en ...

  Lees meer op nieuwwonengroenehart.nl
 • 12 januari 2019

  Toekomstige bewoners Voor de Brug in Driebruggen aan het woord

  Marjolein vertelt: "Ik woon al mijn hele leven in Driebruggen. Ik vind het een heerlijk dorp om te wonen: rustig, groen en fijne sociale contacten. Nu ik zelf 2 kleine kinderen heb wil ik ze graag ook zo laten ...

  Lees meer op nieuwwonengroenehart.nl
 • 13 november 2018

  Start verkoop vanavond! | Voor de brug, Driebruggen

  Deze prachtig gelegen nieuwbouwwijk kenmerkt zich door het dorpse karakter. Het open landschap wordt gecombineerd met een traditionele en toch ook moderne bouwstijl met Driebrugse elementen. Vanuit de woningen heb ...

  Lees meer op nieuwwonengroenehart.nl

Woningtypen

Van de 117 huizen in dit project zijn er nog 95 beschikbaar

Verkoopmakelaars

van Santvoort Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 040-2692530

Honders/Alting Makelaars Eindhoven

Vandaag bereikbaar vanaf 9:30
Bel 040-4400295
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads