Eindhoven - Nieuw Bergen

Eindhoven Verkoop gestart
Van € 170.900 tot € 1.647.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 117 (32 beschikbaar)
  • Wonen 33 tot 250 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4
Blikvanger Start bouw begin 2023! Nog enkele appartementen beschikbaar

Project Eindhoven - Nieuw Bergen

Eindhoven - Nieuw Bergen - De bouw is gestart!

Nog enkele appartementen beschikbaar, met prijzen vanaf € 410.900,-- tot € 1.647.900,--.

Uitzonderlijke luxe en hypermoderne uitstraling. In het hart van Eindhoven geeft Nieuw Bergen mondain wonen een nieuwe betekenis. Zeven nieuwe stadsiconen (gebouwen) - Indigo, Violet, Bleu, Rouge, Orange, Jaune, Vert
Zeven bouwkundige architectonische blikvangers geven gestalte aan een luxe stukje luwte in de stad.

De iconische architectuur gaat hand in hand met groots wooncomfort. Grootstedelijk en tegelijkertijd rijk aan design en groen. Duurzame hoogbouw met de mooiste materialen. Als er één plek is waar je het mondaine stadsleven kunt omarmen, dan is het hier.

LOCATIE
Nieuw Bergen is een uniek stukje Eindhoven met internationale allure. Een jaloersmakende plek om te wonen. Hartje stad, maar met een geborgen gevoel. Nieuw Bergen geeft een frisse impuls aan een van de meest stijlvolle wijken van de stad. De Bergen staat al jaren bekend als een levendig dwaalgebied vol boetiekwinkels, restaurants, bars, terrassen, groen en andere voorzieningen. Maar de directe omgeving biedt zo veel meer. Voor iedereen. Of je nou single bent, een setje of een gezin. Sportief of cultureel. Starter of pensionado. International of local.

Nieuw Bergen is lekker leven in de stad zoals het bedoeld is. Met alles binnen handbereik genieten van de rust van je eigen domein. Dat voelt luxe en vooral heerlijk onafhankelijk. Comfortabel en geborgen terwijl er altijd wat te beleven is. Je bent voorzien van alle gemakken en faciliteiten die jouw leven kleur geven.

INTERESSE?
Bekijk de woningselector op de projectwebsite voor de beschikbaarheid of bel direct één van de makelaars. Zij staan klaar om samen te bekijken in welke woning u zou kunnen gaan wonen op het mooiste stukje Eindhoven.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2022

Woningtypen

Van de 117 huizen in dit project zijn er nog 32 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing