Eindhoven - OAK

Eindhoven
Van € 345.000 tot € 785.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 45 (39 beschikbaar)
  • Wonen 71 tot 210 m²
  • Aantal kamers 2 tot 6
Blikvanger 45 unieke designwoningen met minimaal energielabel A++

Project Eindhoven - OAK

Eindhoven | Oak

De verkoop is gestart!

Natuurlijk wonen in het groen
OAK - waar wonen en natuur vloeiend in elkaar overlopen. Een prachtige plek aan de houtwal langs het kanaal in Bosrijk Meerhoven waar 45 duurzame en bijzondere woningen verrijzen te midden van een boslandschap en bloemrijk grasland.

Van Tiny house tot ruime schakelde bosvilla, OAK heeft het allemaal
In OAK is ruimte voor iedere gezinssamenstelling en ieder levensfase. Door een fijne mix aan één- en tweepersoonshuishoudens en gezinnen met kinderen in alle leeftijden, ontstaat er een levendige nieuwe woonbuurt.

In OAK is geen woning hetzelfde. Dat maakt je woning letterlijk uniek. Op hoofdlijnen zijn er echter vijf woningtypes (Roots, Canopy, Woodland, Meadow en Forest) met ieder haar unieke kwaliteiten en geschikt voor verschillende woonbehoeftes. De woningen zijn zorgvuldig ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau FAAM uit Eindhoven met een modulaire bouwmethode die stevig in het landschap is ingebed. Met verschillende hoogtes, gevels en oriëntaties. Alles is erop gericht om jou als bewoner optimaal te laten genieten van het fraaie landschap waarin OAK is gelegen. Zo hebben de woningen vaak meerdere (privé-)buitenruimten, vaak uitgevoerd als buitenkamers die daardoor onderdeel zijn van de woonruimte. Deze buitenkamers zijn op diverse woonlagen gelegen met verschillende oriëntaties. Zo heb jij altijd een heerlijk beschut of juist zonrijk plekje om te genieten van al het groen om je heen.

Meerhoven Bosrijk en haar voorzieningen
OAK is gelegen in de Eindhovense wijk Meerhoven, in het gedeelte dat we Bosrijk noemen. Hier geniet je van een rustig, stads leven met een uiterst groen karakter. In Meerhoven is er voldoende gelegenheid tot sporten en spelen. Vlakbij OAK vind je de volleybalvereniging De Hangar waar jong en oud kan volleyballen. Sport je graag in de sportschool? Dat kan op loopafstand bij Artisport. Daarnaast kun je voetballen bij Voetbalvereniging DBS en een balletje slaan bij Tennisvereniging Meerhoven. Sporten in de natuur, wie wil dat nu niet? Heerlijk in de gezonde buitenlucht je conditie onderhouden kan perfect in de uitgestrekte natuur van Meerhoven.

Wonen in Eindhoven
Creativiteit, eigenzinnigheid, innovatie en technologie, dat zijn nog maar enkele kernwoorden die deze energieke en bruisende stad in het kort samenvatten. Combineer dit met de altijd aanwezige Brabantse gezelligheid en je krijgt dé stad waar je wil wonen!

De binnenstad van Eindhoven ligt op 15 minuten fietsen van OAK. Van design tot techniek en van cultuur tot kennis, in Eindhoven is van alles te ontdekken en te beleven. Genieten van het goede leven doe je hier eveneens. De agenda met (culturele) evenementen is divers. De zeer bekende Dutch Design Week, Glow en de Lichtjesroute trekken jaarlijks veel bezoekers uit binnen- en buitenland. En wat betreft goede restaurants en gezellige kroegjes kun je het in Eindhoven niet beter treffen.

INTERESSE?
Als je interesse hebt in de aankoop van woning binnen AOk, dan kun je via de projectwebsite inloggen via je eigen account. Vervolgens kun je aangeven welke bouwnummers je voorkeuren hebben. Hierdoor kom je automatisch op de reservelijst. Indien je een bouwnummer ziet dat beschikbaar is dan kun je ook direct contact opnemen met de verkopende makelaars.

Vragen?
Neem dan contact met ons op via of 040 269 2530.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 45 huizen in dit project zijn er nog 39 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eindhoven - OAK

Van € 345.000 tot € 785.000 v.o.n.