De Berkenhof

Emmen Verkoop gestart
Van € 190.000 tot € 269.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (10 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 467 tot 1.294 m²

Project De Berkenhof

‘s Ochtends vroeg de dag beginnen met een fanatiek rondje joggen door het bos. Of liever rustig wakker worden tijdens een wandeling met de hond over de bospaden. In De Berkenhof begint iedere dag zoals jij dat wilt. Op deze unieke plek midden in de natuur realiseert Roelofs & Haase Projectontwikkeling B.V. riante bouwkavels voor 16 vrijstaande luxe villa’s.

Je woont aan de rand van natuurgebied ’t Zand, voorheen ‘De Schanswal’. ‘t Zand is een voormalige ontzanding aan de noordoostzijde van Emmen. In natuurgebied ’t Zand zijn twee locaties voor nieuwe woningen aangewezen. De eerste en reeds gerealiseerde locatie bevindt zich in de zuidwesthoek en ligt tegen de Laan van het Kwekebos aan. De tweede locatie betreft De Berkenhof en ligt in de zuidoosthoek van het natuurgebied, haaks op de Schansstraat.

De Berkenhof wordt aan drie zijden omringd door schitterende bossen. Je woont er tussen de natuurgebieden Emmerschans en Emmerdennen-Valtherbos, precies op de grens van stedelijk en agrarisch gebied. Laat je betoveren door De Berkenhof.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2019

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Ten Wolde Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0591-632007
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Berkenhof

Van € 190.000 tot € 269.000 v.o.n.