Delft Staete

Emmen Bouw gestart
Van € 312.500 tot € 589.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 37 (13 beschikbaar)
  • Wonen 71 tot 132 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
Blikvanger Op 10 minuten fietsafstand (zonder accu) van het centrum van Emmen!

Project Delft Staete

DE BOUW IS GESTART.

In de gewilde wijk Delftlanden, tussen het Hemrikkwartier en het Kallertkwartier is gestart met de bouw van het moderne appartementencomplex; 'Delft Staete'.

De luxueuze appartementen, met een woonoppervlakte van circa 81 tot 100 m², worden ondergebracht in een modern U-vormig gebouw met groene binnentuin. Dankzij de grote raampartijen is het lekker licht in huis.

Verder worden de appartementen van Delft Staete uitgerust met uitzonderlijk grote balkons. De balkons zijn maar liefst 14 en 31 m2 groot. Dat zie je toch bijna nergens! Een kop koffie drinken met vriendinnen op de lounge set óf dineren met vrienden aan de tuintafel, de balkons in Delft Staete zijn zo ontworpen dat je hem naar jouw smaak kunt inrichten en ook nog eens prachtig zicht hebt op de binnentuin. We kunnen dan ook met recht spreken van de grootste balkons van Drenthe!

De appartementen in Delft Staete zijn energieneutraal (BENG) en hebben zelfs een A+++ label dus gegarandeerd lage energielasten! Onze Energietool laat duidelijk zien hoe het in elkaar zit en wat het voordeel is ten opzichte van een bestaande woning. Het mes snijdt aan dus aan 2 kanten; je draagt bij aan het tegengaan van de klimaatverandering en je profiteert direct van lagere maandlasten. Wist je dat de allernieuwste hypotheeknorm ook zeer aantrekkelijk is? Meer lenen voor een woning bij een duurzame keuze. De appartementen van Delft Staete zijn energieneutraal en beschikken over energielabel A++++. Dit kan er al voor zorgen dat je tussen de 20.000,- en 40.000,- euro extra kunt lenen.

En wat helemaal prettig is: de appartementen worden uitgevoerd met luxe sanitair, vloerverwarming en vloerkoeling.

Het U-vormige gebouw van 4 woonlagen krijgt fraai groen aangeklede buitengevels met riante balkons en een gemeenschappelijke binnentuin die wordt ingevuld met een groen hof waar je de kans hebt om elkaar te ontmoeten. Bij de aanleg wordt rekening gehouden met toekomstige klimaatveranderingen. Daarnaast is er veel ruimte voor allerlei flora & fauna. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats en fietsenberging.

Kortom:
- Zeer royale balkons voor heerlijk buiten zitten;
- Comfortabel door vloerverwarming met koeling;
- Luxe door standaard mooi sanitair en tegelwerk;
- Energiezuinig door bodemwarmtepomp, triple beglazing en zonnepanelen;
- Natuurinclusief door fraaie binnentuin;
- Hoogwaardig door bijzondere architectuur met veel raampartijen voor veel lichtinval;
- Goede ligging door nabijheid uitvalswegen en voorzieningen zoals station, Noordbargerbos en supermarkt om de hoek;
- Start bouw mei 2024.

Via de projectwebsite is alle informatie te downloaden en uiteraard kun je altijd vrijblijvend een afspraak maken op het kantoor van Ten Wolde Makelaars. Wij maken graag tijd voor je vrij!

Foto's

Omgeving

Delftlanden:

Als je érgens prettig woont, is het wel in Delftlanden. Het is een hippe, jonge wijk, met alle voorzieningen op fietsafstand. Vanuit Delft Staete ben je zo in het Noordbargerbos voor een heerlijke wandeling terwijl het stadscentrum met zijn uitgebreide winkelaanbod, terrassen, restaurants, bioscoop, theater en Wildlands Adventure Zoo op slechts een paar kilometer van jouw appartement ligt. In 2 minuten rijd je met de auto de N34 op richting Groningen, Hoogeveen of Hardenberg en in 3 minuten ben je op de fiets op station Emmen Zuid, met een uitstekende verbinding richting Zwolle.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw mei 2024

Woningtypen

Van de 37 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Delft Staete

Van € 312.500 tot € 589.000 v.o.n.