Delft Kwartier

Emmen Verkoop gestart
€ 389.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (geen beschikbaar)
  • Wonen 136 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 266 tot 344 m²

Project Delft Kwartier

Leef je droom in de gewilde woonwijk Delftlanden.

Dit is dé kans om op de leukste plek van Emmen te wonen. Aan het het Kallertkwartier worden 6 riante twee-onder-een-kapwoningen met een gebruiksoppervlakte van circa 136 m2 gebouwd. De fraaie woningen zijn standaard uitgerust met een tuingerichte woonkamer en straatgerichte keuken en beschikken over 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een ruime zolder. De tuin, met berging, is gelegen op het westen. Door de laatste snufjes op het gebied van duurzaamheid zijn de woningen dusdanig energiezuinig en goed geïsoleerd dat gigantische energiekosten tot het verleden behoren.

Delft Kwartier ligt in de hippe, jonge wijk Delftlanden die heerlijk groen is. Het is dan ook een gewilde woonplek in Emmen die je alle gemak, ruimte en privacy biedt terwijl je toch niet ver van de stad woont.
De buurt is ruim opgezet met gezellige woonhofjes, een basisschool, een kinderboerderij en je bereikt binnen no-time het Noordbargerbos voor een heerlijke wandeling met je gezin of de hond. Alle voorzieningen, zoals een supermarkt, vind je op fietsafstand en de bereikbaarheid is uitstekend. In 2 minuten rijd je met de auto de N34 op richting Groningen, Hoogeveen of Hardenberg en in 3 minuten ben je op de fiets op station Emmen Zuid, met een uitstekende verbinding richting Zwolle.

De pluspunten nog even op een rij:

- begane grond en verdieping voorzien van vloerverwarming;
- standaard drie slaapkamers op de verdieping;
- inclusief een complete luxe badkamer;
- standaard een vaste trap naar zolder;
- een mogelijkheid voor extra (slaap)kamer op zolder;
- een gunstig op westen georiënteerde tuin;
- inclusief een berging in de tuin;
- parkeren op eigen terrein;
- energiezuinige woning, energielabel A+++

En ga zo maar door..
Nieuwsgierig geworden? Vraag snel alle informatie bij ons op.

Foto's

Omgeving

Delft Kwartier ligt aan de straat Kallertkwartier, in de wijk Delftlanden die heerlijk groen is. De buurt is ruim opgezet met gezellige woonhofjes, een kinderboerderij, wandelpaden, bankjes en het is er autoluw. Alle voorzieningen, zoals een supermarkt en de huisarts vind je op fietsafstand en de bereikbaarheid is uitstekend.

Als je érgens prettig woont, is het wel in Delftlanden. Het is een hippe, jonge wijk, met alle voorzieningen op fietsafstand. Vanuit het Kallertkwartier ben je zo in het Noordbargerbos voor een heerlijke wandeling terwijl het stadscentrum met zijn uitgebreide winkelaanbod, terrassen, restaurants, bioscoop, theater en Wildlands Adventure Zoo op slechts een paar kilometer van jouw appartement ligt. In 2 minuten rijd je met de auto de N34 op richting Groningen, Hoogeveen of Hardenberg en in 3 minuten ben je op de fiets op station Emmen Zuid, met een uitstekende verbinding richting Zwolle.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2023

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Delft Kwartier

€ 389.500 v.o.n.