Dromen in de Delftlanden

Emmen Verkoop gestart
Van € 479.500 tot € 509.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 5 (geen beschikbaar)
 • Wonen 150 tot 165 m²
 • Aantal kamers 4 tot 7
 • Perceel 382 tot 539 m²

Project Dromen in de Delftlanden

LEEF JE DROOM IN DE DELFTLANDEN
De jongste wijk van Emmen heeft zich in het afgelopen decennium ontwikkeld tot een gewilde woonplek. Dat is niet voor niets, want woonwensen als duurzaamheid, luxe, comfort en wonen bij het groen, spelen bij zoekers en kopers een grotere rol dan ooit. Dit hele wensenlijstje kan afgevinkt worden in de Delftlanden. Hippe stellen en (jonge) gezinnen leven hier hun droom. ’s Ochtends worden de kinderen in de elektrische bakfiets naar de scholen in de wijk gebracht. Vervolgens trappen ouders door het karakteristieke Noordbarge naar kantoor in het centrum van Emmen en rijden de elektrische auto’s de wijk uit, om via de Rondweg naar de rest van Nederland te zoeven. Eenmaal weer thuis, gaan alle voertuigen aan de stekkers (lang leve de zonnepanelen!) en is het tijd om de hond uit te laten in het aangrenzende Noordbargerbos.

Met trots stellen we je voor aan 5 vrijstaande, moderne, strakke, energiezuinige nieuwbouwwoningen: type Rots, type Klif en type Branding. #AMBACHT #AANDACHT #STIJLVOL #GENIETEN

#WELKOM
Wil je uitgebreide verkoopinformatie ontvangen of heb je andere vragen? Je bent welkom bij Woonaccent Makelaars Emmen! Aarzel niet om contact op te nemen, makelaar Richard Wijnands helpt je graag.

----------

Op een rijtje:
* VERKOCHT: ROTS - bouwnr 9 - Marskwartier 17 - kavelgrootte 505 m2 - € 509.500,-
* VERKOCHT: KLIF - bouwnr 10 - Marskwartier 16 - kavelgrootte 388 m2 - € 499.500,-
* ONDER OPTIE: Type BRANDING - bouwnr 11 - Marskwartier 10 - kavelgrootte 382 m2 - € 479.500,-
* VERKOCHT: BRANDING - bouwnr 12 - Hemrikkwartier 18 - kavelgrootte 539 m2 - € 499.500,-
* VERKOCHT: - bouwnr 13 - Hemrikkwartier 15 - kavelgrootte 467 m2 - € 489.500,-

----------

ROTS & KLIF (9 en 10)
Comfort is waar al deze woningen voor staan. Mooi en kwalitatief bouwen is waar Koenen Bouw voor staat. Verspreid door de wijk heeft Koenen in de loop der jaren tal van woningen gerealiseerd. Je herkent ze meteen. Zo ook de strakke, luxe, XXL woningen aan de Klimopwal en Kamperfoeliewal. Het zijn inmiddels heuse eyecatchers in de wijk. Rots en Klif zijn de broers van dit type!

‘Mooi’ bouwen komt hier onder meer tot uiting in de strakke vormgeving, de details in het metselwerk, het dakterras op de tweede verdieping en het hoekkozijn in de woonkamer. Dit laatste zorgt dus niet alleen voor veel licht in huis, het is ook een kenmerk van de kwaliteit in de architectuur van deze woningen. Waar ‘projectmatige bouw’ vaak zo eenvoudig mogelijk ontworpen moet worden, is architectuur hier juist een speerpunt. Het oog wil immers ook wat! De woonkeuken met deuren naar het terras, 4 of 5 of zelfs 6 slaapkamers, 2 badkamers en tot slot de mogelijkheid tot het creëren van een ‘loft’ op de tweede verdieping (een open slaap- en badkamer met sauna; wellnessverdieping op het dakterras) maakt het comfortabele, luxe sfeertje compleet.

----------

BRANDING (11, 12 en 13)
Van dit type vrijstaande woning staan er al een handvol in de wijk. Mocht je alvast voor je willen zien hoe de 3 nieuw te bouwen woningen eruit komen te zien, ga dan even kijken aan het Strangkwartier, Hemrikkwartier en aan de Hazelaarwal. Door de fraaie vormgeving, de stijlvolle erker tussen woonkeuken en -kamer en de zinken details aan de gevel springt type Branding gelijk in het oog. Gezellige gezinswoningen met een leuke tuin, waar kleine kinderen (die aan een trampoline en loopfiets nog genoeg hebben) ‘s avonds moe maar voldaan naar 1 van de (minimaal) 4 slaapkamers gaan.

Speeltuintjes, trapveldjes, de Stadsboerderij om de hoek: de drie woningen Branding zijn omringd door (jonge) gezinnen, in een buurtje dat qua bebouwing zijn voltooiing nadert. Kinderen steppen er samen door de straat, terwijl jij aan het kookeiland staat en pannenkoeken bakt middels jouw eigen opgewekte stroom. In alle opzichten zo’n prettige plek, die woonkeuken! Ontbijten, huiswerk maken, tosti’s eten, spelletjes spelen, borrelen met vrienden. Het is het hart van het huis, waar de vloerverwarming (aangedreven door de warmtepomp) ’s winters zorgt voor behaaglijkheid en ’s zomers voor verkoeling. Wist jij dat duurzaamheid ook op die manier voor veel comfort zorgt?!

----------

Disclaimer:
De in de presentatie vermelde maten en oppervlakte (met name gebruiksoppervlakte wonen) zijn indicatief. Deze zijn berekend vanaf een tekening en mogelijk afhankelijk van keuzes in de uitvoering van de woning, zoals wel/geen dakraam. Teksten en beelden in communicatiemiddelen, zoals de brochure, internetvermeldingen, etc. zijn wervend en mogen niet gezien worden als onderdeel van de formele aanbieding. De formele aanbieding bestaat uit verkooptekeningen, een technische omschrijving en een meer- en minderwerklijst.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2023

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Branding

  Vrijstaande woning Van € 479.500 tot € 499.500 v.o.n.
  • wonen 150 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Hemrikkwartier 15 Verkocht onder voorbehoud 150 m² wonen 4 kamers € 489.500 v.o.n.
  Hemrikkwartier 18 Verkocht onder voorbehoud 150 m² wonen 4 kamers € 499.500 v.o.n.
  Marskwartier 10 Verkocht onder voorbehoud 150 m² wonen 4 kamers € 479.500 v.o.n.
 • Rots & Klif

  Vrijstaande woning Van € 499.500 tot € 509.500 v.o.n.
  • wonen 165 m² wonen
  • aantal kamers 7 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Marskwartier 16 Verkocht onder voorbehoud 165 m² wonen 7 kamers € 499.500 v.o.n.
  Marskwartier 17 Verkocht onder voorbehoud 165 m² wonen 7 kamers € 509.500 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Dromen in de Delftlanden

Van € 479.500 tot € 509.500 v.o.n.