De Bleekerij, 2 woonkavels en 7 woon-/werkkavels

Enschede
Van € 127.000 tot € 267.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 9 (8 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1 tot 4
  • Perceel 663 tot 1.071 m²

Project De Bleekerij, 2 woonkavels en 7 woon-/werkkavels

Zelf bouwen? Het kan op De Bleekerij in Boekelo! De laatste kans: nog 2 woonkavels en 7 woon-& werkkavels te koop!

Half verscholen in het groene achterland van Enschede ligt Boekelo. Een prachtig plaatsje met een rijk industrieel verleden. In het hart van het plaatsje zorgde ooit de stoomblekerij, met onder meer een heus spooremplacement, voor grote bedrijvigheid. Op deze historische plek is de rust wedergekeerd. De Bleekerij is een bijzondere wijk met een brede variatie aan woonmogelijkheden, waarbij essentieel industrieel erfgoed (waaronder het Pakhuis en het Ketelhuis) behouden is gebleven.

Woonkavels
Op de laatste 2 kavels aan de Bernard Roerinkstraat heb je de kans om je eigen droomhuis te realiseren. Zelf of samen met bijvoorbeeld een architect of bouwbegeleider. Het mooie is: je bent helemaal vrij in wat je bouwt, als je maar rekening houdt met de voorwaarden uit het beeldkwaliteitsplan en de bestemmingsplanregels die gelden voor De Bleekerij. De aannemer en architect kies je zelf. Heb je tips of hulp nodig, dan denken wij uiteraard graag met je mee.

Woon- & werkkavels
Wonen en werken op eigen grond is een perfecte oplossing voor ondernemers die zaken en privé optimaal willen combineren.

Op deze kavels is er ruimte voor een woning met bedrijfsruimte en gaan gezin en werk hand in hand. Aan de voorkant van het huis speelt zich het werkende leven af. Situeer hier je eigen kantoor en bedrijfsruimte aan huis. Aan de achterkant van het huis staat het gezinsleven centraal. Hier is meer dan voldoende ruimte voor een levendige familie. Je stapt de deur uit en je bent op je werk. Je doet de deur dicht en je bent weer thuis.

Altijd snel thuis
Met je bedrijf aan huis ben je na je werk altijd meteen thuis, kun je met gemak je kinderen tussendoor van school ophalen en 's avonds nog even doorwerken als dat nodig is. En met aansluiting op de A35 en A18 hoeft niemand moeite te hebben met de bereikbaarheid van je bedrijf.

Vrij in je keuze
Geef zelf je woning, werkplek en/of hobbyruimte vorm op je eigen kavel. De stijl? Je bent vrij in je keuze voor de stijl van de woning. Zo bouw je jouw droomhuis in jouw smaak. Gek op de charme van een jaren '30 woning of ben je wellicht verliefd op de moderne stijl van nu? Het is jouw huis, dus jouw keuze. Daarnaast ben je niet gebonden aan een aannemer, ook die keuze is vrij.

Building Design Architectuur
Heb je moeite met het maken van bepaalde keuzes, dan helpen we je natuurlijk graag. De architectuur (ontwerp tot en met aanvraag omgevingsvergunning) voor de bebouwing op deze woon- en werkkavels verzorgt Building Design Architectuur in Borne exclusief voor jou. Samen met hen maak je het mooiste plan; als een ‘maatpak’ voor je kavel! Zo ontstaat er ook eenheid tussen alle woon-werk kavels. Je bent na de eerste gesprekken met de makelaar van harte welkom in hun pand ‘Het Spanjaard’ te Borne voor een inspirerende ontwerpsessie.

De woningen met bedrijfshal zijn te koop voor een kavelprijs vanaf € 127.000,- excl. btw. De kavels variëren in maat van ca. 660 tot 1.100 m2. De koopsom is kosten koper, dat wil zeggen exclusief: 21% btw en overdrachtskosten (notaris en kadaster). Op de plankaart vind je de locatie van de woningen met bedrijfshal. De prijzen zijn vast tot 1 januari 2020.

Nieuw Wonen Twente
Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag. Nieuw Wonen Twente is een initiatief van Thoma Post, Snelder Zijlstra en Ten Hag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project zijn er nog 8 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Nieuw Wonen Twente

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel (+31) 85 273 23 77
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Bleekerij, 2 woonkavels en 7 woon-/werkkavels

Van € 127.000 tot € 267.500 v.o.n.