Huren in Janninkkwartier Enschede

Enschede
Van € 1.215 tot 1.435 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 29 (24 beschikbaar)
  • Wonen 139 tot 161 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 71 tot 126 m²

Project Huren in Janninkkwartier Enschede

De verhuur is gestart!

Heeft u al kennisgemaakt met de nieuwe wijk Janninkkwartier in Enschede?
Een vooruitstrevend, duurzaam en gevarieerd nieuwbouwproject in het centrum van Enschede. De bouw is inmiddels in volleg gang: 30 luxe huurwoningen gelegen binnen de singels, op de hoek van de Getfertlaan en de Zuiderval!

Een voorzichtige prognose voor de oplevering is oktober 2021.

Huren in het Janninkkwartier: groen, hoog en stedelijk wonen
Stel je voor: een heerlijk ruime woning, bestaande uit 3 of 4 woonlagen en een woonoppervlak van ca. 140-170 m². Deze ruime stadswoningen worden ook nog eens gasloos en energieneutraal gebouwd. Ze worden aangesloten op het warmtenet en uitgevoerd met o.a. vegetatiedak, zonnepanelen en vloerverwarming. Dat is met recht groen, luxe en stedelijk wonen!

Voor elk wat wils
Er zijn zes verschillende woningtypen: brede ondiepe woningen met veel daglicht en brede tuinen, hoge 4-laagse woningen met een vide en ‘wonen’ verdeeld over twee woonlagen en bijzondere ‘out of the box’ hoekwoningen. U kiest welk woningtype het beste bij u past!
Iedere woning heeft een eigen buitenruimte en een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Daarnaast biedt het binnenterrein ruimte voor ontmoeten en ontspannen in de gezamenlijke binnentuin.

Kortom: Huren in Janninkkwartier betekent royaal en zorgeloos wonen in een energieneutrale, toekomstbestendige woning in het centrum van de historische textielstad Enschede!

Wilt u ook Huren in Janninkkwartier?
Als u zicht inschrijft als belangstellende, ontvangt u van ons bericht zodra de online inschrijving start. Vanaf dat moment biedt de website alle informatie om een goede keuze te maken welke bouwnummers uw interesse hebben. Vanaf 30 maart kunt u via uw eigen account online inschrijven op de bouwnummers van uw voorkeur.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 29 huizen in dit project zijn er nog 24 beschikbaar

Verkoopmakelaar

NMG Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 088-2007010
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Huren in Janninkkwartier Enschede

Van € 1.215 tot 1.435 /mnd