Il Villaggio

Enschede Verkoop gestart
€ 590.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 23 (geen beschikbaar)
  • Wonen 177 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 108 m²

Project Il Villaggio

Wonen in een bijzondere plek in de binnenstad van Enschede?

Het komt nauwelijks voor dat er in de binnenstad van Enschede zó dicht bij het centrum nieuwbouw komt. Een super combinatie van de gezellige binnenstad om de hoek met het comfort en de luxe van nieuwbouw. In de zeer gewilde wijk Boddenkamp komen 23 ruime stadswoningen met een fijne stadstuin én privé parkeerplaatsen op eigen terrein. Hier woon je heerlijk besloten en veilig, met de gezelligheid van de stad om de hoek. Hier heb je dat Italiaanse levensgevoel van zo’n eeuwenoud Toscaans dorp. La dolce vita. Maar dan onder de zon van Enschede, met het wooncomfort van nu.

Wonen in Italiaanse sfeer op de Boddenkamp in Enschede.

Toscane is the place to be als het om Italië gaat. De betoverende dorpjes met zijn intieme straatjes, de romantische sfeer van vroeger, hun gastvrijheid en het heerlijke eten: la dolce vita. Dit heeft ons geïnspireerd bij het ontwerpen van Il Villaggio; 23 stoere woningen in de geborgen setting van een “Italiaans” straatje gelegen in de geliefde en populaire wijk de Boddenkamp.

Locatie
Il Villaggio komt in het centrum van Enschede tegenover de Melkhal en grenzend op de Boddenkamp. In dit nieuwe buurtje woon je aan een exclusief straatje waar geen auto mag komen maar waar je zelf wel een privé parkeerplek hebt. Bij de woningen met 1 parkeerplaats is het mogelijk om 1 bewonersvergunning (met kentekenregistratie) of 1 bezoekersvergunning te kopen bij de Gemeente Enschede. Op de site van de gemeente Enschede staat hierover de meest actuele informatie.
Il Villaggio is een verborgen schat die je pas ontdekt als je er bent. Je woont op loopafstand van het centrum en alle voorzieningen. Daarnaast worden er aan de overkant van jouw straat de beste pizza’s van Enschede gemaakt. La vita e bella!

Bijzonderheden:
- De woningen worden aangeboden met een vanaf prijs van € 475.000,- v.o.n.;
- De woningen hebben een woonoppervlak vanaf 134 tot 200 m²;
- Inhoud vanaf circa 480 m³;
- Kaveloppervlak van 95 tot 200 m²;
- De genoemde tuinafmeting zijn indicatief.

Vragen?
Fleur, Hanneke & Caspar staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan ze bereiken via 085 273 23 77.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2021

Woningtypen

Van de 23 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Il Villaggio

€ 590.000 v.o.n.