Hof van Esteren fase 1b

Escharen Verkoop gestart
Van € 386.000 tot € 540.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (3 beschikbaar)
  • Wonen 150 tot 173 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 335 tot 759 m²

Project Hof van Esteren fase 1b

6 Bijzondere woningen op ruime kavels, landelijk gelegen en met vrij uitzicht.

Op de grens van het landelijk gebied en Escharen hebben wij luxe woningen in een groene omgeving ontworpen. Deze nieuwe toevoeging van karakteristieke woningen aan de dorpsrand van Escharen passen naadloos tussen de naastgelegen boerderijen en vrijstaande woningen. Elk van de woningen ligt vrij op zijn perceel en is afwisselend van de naastgelegen woningen gepositioneerd, waardoor het groene en landelijke karakter van de Graafschedijk behouden blijft. De vormgeving van de ruime woningen versterkt deze kwaliteit niet alleen buiten maar ook in de toekomstige woning. De woningen openen zich door middel van erkers, glazen puien en grote raamopeningen naar de ruime tuinen en het landelijk gebied, zodat het weidse en open karakter in de woningen wordt gebracht.

De zorgvuldige detaillering van de tweekappers en vrijstaande woningen zorgen ervoor dat elke woning een unieke uitstraling heeft. Het spel van afwisselende dakvormen en kleuren metselwerk geeft u als koper de keus om een woning te kiezen waarin u zichzelf ziet thuiskomen. Het individuele karakter van de woningen wordt verder benadrukt door de verfijning in de details. Waar één woning zijn luxe vormgeving haalt uit de verschillende metselwerkverbanden, schoorstenen en een overstekende zadelkap, haalt de ander woning deze uit de toepassing van luiken, zorgvuldig gedetailleerde tuitgevels en een dak met
een ruim overstek. Landelijk wonen in Escharen krijgt een nieuwe uitstraling met deze rijk gedetailleerde woningen in een groene omgeving.

Omgeving

Escharen (ca. 1200 inwoners) is een kerkdorp ten zuiden van het Brabantse vestingstadje Grave, waar het sinds 1942 deel van uitmaakt. In de volksmond wordt het ‘Esteren’ genoemd, waar het nieuwbouwproject naar is vernoemd.
De tijd lijkt in dit lieflijke dorpje te hebben stilgestaan. Door de eeuwen heen wist Escharen zijn eigen karakter te behouden: een oase van rust, prachtig ingebed in een landelijke omgeving. Terwijl het centrum van Grave op slechts enkele kilometers afstand ligt. Alle voorzieningen zoals winkels, kinderopvang
en scholen zijn dus binnen handbereik. De aantrekkelijke stad Nijmegen ligt op 17 km afstand. Hier kun je heerlijk shoppen en uitgaan. Je vindt er ook alle vormen van onderwijs.

Ook over groen en ontspanningsmogelijkheden in de buitenlucht valt er weinig te klagen. Vlakbij Escharen ligt natuur- en recreatiegebied het Graafse Raamdal. Verderop de Gasselse Heide en natuurgebied Vogelshoek. Je kunt hier fantastisch wandelen en fietsen. Escharen heeft verder een actief verenigingsleven
Al met al combineert dit dorp al het goede van de levendige stad en het vredige platteland.

Escharen ligt aan de N324 en N321 die Den Bosch, Oss en Nijmegen verbindt. Verderop liggen de A50 en A73, waardoor je snel in de rest van het land bent. Met de bus zijn de treinstations in Cuijk, Oss en Nijmegen direct bereikbaar.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2020

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing