Het Juvenaat Etten-Leur | transformatie appartementen

Etten-Leur Verkoop gestart
Van € 240.000 tot € 365.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (16 beschikbaar)
  • Wonen 56 tot 97 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project Het Juvenaat Etten-Leur | transformatie appartementen

HET JUVENAAT
EIGENTIJDS WONEN IN EEN HISTORISCHE EN GROENE OMGEVING

Het Juvenaat bestaat uit 120 appartementen in diverse woningtypes en woonoppervlakten. Het voormalige internaatgebouw Edward Poppe wordt getransformeerd tot 16 appartementen met een terras of balkon en 16 woningen met tuin. Ook zijn er straks 2 bijzondere loft appartementen beschikbaar. Een droom voor de echte klusser! Deze appartementen worden casco opgeleverd en moeten dus door de toekomstige bewoners worden afgebouwd. Daarnaast worden in de Edward Poppekamer nog twee gebouwen van ieder 11 nieuwbouw (huur)appartementen gerealiseerd. Op de Zonnestadkamer komen twee gebouwen met ieder 32 nieuwbouw appartementen bovenop een halfverdiepte parkeergarage. De appartementen variëren in grootte tussen de 62 en 101 m2 woonoppervlak.

16 TRANSFORMATIE APPARTEMENTEN IN EDWARD POPPEKAMER

In het karakteristieke hoofdgebouw van het voormalige Edward Poppe Internaat worden 14 appartementen van diverse afmetingen gerealiseerd. Op de 1e verdieping van de gebouwen 4 en 6, naast De Kapel, worden 2 appartementen gerealiseerd in de zijvleugels. Alle appartementen kenmerken zich door royale buitenruimtes in de vorm van terrassen of balkons. De oriëntatie op de prachtige hoven geven alle appartementen een monumentale charme met hedendaagse woonkwaliteit.

PLANNING

De eerste inschrijftermijn is inmiddels gesloten, maar uiteraard kunt u zich alsnog inschrijven! Indien u zich inschrijft voor een woning die reeds in optie is, komt u op de reservelijst. Hebben wij een woning voor u beschikbaar, dan nemen wij contact met u op.

Naar verwachting start de (ver)bouw in het tweede kwartaal van 2021. De casco loftappartementen zijn nog niet in verkoop. Dit wordt in de loop van het bouwproces verwacht. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze verkopen.

Er is nog geen belegger/verhuurder bekend voor de appartementen die bestemd zijn voor de middeldure verhuur. Wilt u op de hoogte worden gehouden over de huurappartementen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief voor huur.

Foto's

Omgeving

Het plangebied Spoorzone Juvenaat ligt aan de Noordzijde van het station van Etten-Leur, op loopafstand van het centrum en overige voorzieningen.

Het terrein kenmerkt zich door een prachtige parkachtige setting met veel hoogwaardig groen: het voormalig kloosterterrein wordt omzoomd door een bidgang. De groene structuur van het Juvenaat-terrein bepaalt de samenhang tussen de omliggende gebieden.

In het hart van het gebied ligt het voormalige Juvenaat, een ensemble van gebouwen met een duidelijke, formele structuur. Tezamen met de groenstructuur geeft dit ensemble een identiteit en een ziel aan het terrein.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop december 2020
Verwachte start bouw juni 2021
Verwachte oplevering januari 2023

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er nog 16 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Heijblom Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 076-5041500

Van der Sande Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 076-5232555

Storimans en Partners

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 076-5226090
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing