DE STREEK

Etten-Leur Bouw gestart
Van € 325.000 tot € 569.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 34 (geen beschikbaar)

Project DE STREEK

UNIEK WONEN IN HET ZUIDEN VAN ETTEN-LEUR
De Streek wordt een unieke buurt, die op een prachtige locatie wordt gebouwd: het zuiden van Etten-Leur. Jouw nieuwe woning komt in een groene omgeving te liggen. Op slechts enkele minuten van je huis loop je zó het bos in. Maar je bent ook heel snel in het centrum van Etten-Leur, bij sportvelden, op de snelweg én bij diverse scholen. De Streek is het laatste grote nieuwbouwproject in Etten-Leur. Wil jij een gloednieuwe, duurzame nieuwbouwwoning op een toplocatie? Dan is De Streek voorlopig je laatste kans!

Zoals de naam zegt kenmerkt Bos&Weide zich door een afwisseling van bos en weide. Het aangrenzende Taxandriabos krijgt wandelpaden die aansluiten op de bestaande wandelpaden van de Grauwe Polder. Het bos wordt daardoor een heerlijke plek voor kinderen om te spelen en biedt een ontspannen doorloop voor wandelaars en joggers. De singel die door het hart van deze aantrekkelijke buurt loopt, sluit aan op het nabijgelegen ven. Een laag talud zorgt nauwelijks voor hoogteverschil en biedt aan weerszijden van het water een plek waar het prettig vertoeven is. De diepe voortuinen van de 2/1-kapwoningen en de aangrenzende waterkant zorgen vanuit de woonkamer voor een groen en ruim uitzicht. De Semi bungalows bieden de combinatie van gelijkvloers woongemak en een bovenverdieping die extra ruimte biedt.

Het ontwerp van de openbare ruimte zal in samenspraak met de gemeente worden ingericht. De situatietekening geeft een indruk waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

De woningen zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk huisbesturingssysteem van Busch-Jaeger. Zo zijn bijvoorbeeld binnen- en buitenverlichting op een aantal plaatsen eenvoudig automatisch in te stellen en in een scene te zetten. En eenvoudig te bedienen op afstand; met de laptop, tablet of smartphone. Daarnaast zorgt het systeem voor optimale veiligheid doordat de verlichting gekoppeld is aan rookmelders. Bovendien is de woning voorzien van kinderveilige stopcontacten. Zo is jouw huis een veilige en intelligente woning.

DAAR KRIJGT U ENERGIE VAN!
Groen én duurzaam wonen in Etten-Leur? Dan is het nieuwbouwplan in De Streek iets voor jou! In het zuiden van Etten-Leur bouwt Sprangers Bouwbedrijf vanaf eind 2016 verschillende woningen. Van alle gemakken voorzien, zeer energiezuinig of zelfs Nul-op-de-Meter. Deze woningen staan garant voor wooncomfort en lage energiekosten.

WAT IS EEN NUL-OP-DE-METER WONING?
De woningen krijgen een zeer gebruiksvriendelijke installatie die volledig in de eigen energiebehoefte voorziet. In je NOM-woning profiteer je het hele jaar door van een constant prettig klimaat: in de winter behaaglijk warm en in de zomer aangenaam koel. Een NOM-woning betekent niet dat u geen rekeningen ontvangt. De maandelijkse rekening valt echter fors lager uit bij gemiddeld energieverbruik.

WAAROM ZIJN DEZE WONINGEN ZO DUURZAAM?

Zonnepanelen
Jouw woning - dus je installaties én je elektrische apparatuur werken volledig op zonne-energie.

Warmtepomp met bodembron
Zomer en winter een constant aangenaam binnenklimaat. Optimaal wooncomfort, zó uit de bodem onder je huis!

Warmteterugwinsysteem
De warmte van de afvoerde lucht in de mechanische ventilatie verwarmt de binnenkomende koude lucht.

Douchewarmte-terugwinningssysteem
Het warme afvalwater verwarmt het koude schone water.

Hoogwaardige gebouwschil
Zeer hoogwaardige isolatie in de gevels en zelfs triple beglazing zorgen voor een warme jas om je woning.

VOOR EEN NUL-OP-DE-METER WONING ZIJN EXTRA HYPOTHEEKMOGELIJKHEDEN!
Voor Nul-op-de-meter woningen gelden andere en ruimere mogelijkheden met betrekking tot de hypotheek. In bepaalde situaties kom je bijvoorbeeld in aanmerking voor een extra leencapaciteit. Dit kan oplopen tot maar liefst 25.000 euro!

WIL JIJ OOK WONEN IN DE STREEK?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Foto's

Omgeving

Aan de zuidkant van Etten-Leur, tussen het groen en de sportvelden, wordt gebouwd aan een levendige en duurzame wijk op een toplocatie. De omgeving is divers en aantrekkelijk. Het groen is dichtbij en dat geldt ook voor de stadse gezelligheid. De naam De Streek is afgeleid van de gelijknamige straat die het project aan de noordzijde begrenst. In dit gebied verrijst een dynamische en uitnodigende nieuwe woonwijk.

In de streek is alle ruimte voor spelende kinderen. Het is een kindvriendelijke omgeving waar ze zich helemaal thuis zullen voelen en waar ze zich uit kunnen leven. Het ruime aanbod basisscholen zorgt ervoor dat de kinderen in de buurt naar school kunnen.
In de omgeving van De Streek kan heerlijk worden gewandeld en lekker worden gefietst. De Streek ligt op loop- en fietsafstand van het stadscentrum met alle faciliteiten. Verder zijn er sportverenigingen in de buurt, waaronder voetbal-, tennis-, hockey-, rugby- en honkbalverenigingen.

Er even uit? Natuurgebied Pannenhoef is een fantastische plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. In Pannenhoef, op korte fietsafstand van De Streek, geniet u van bos, vennen en mooie weilanden.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop februari 2019
Start bouw oktober 2019
Verwachte oplevering december 2020

Woningtypen

In dit project worden 34 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

DE STREEK

Van € 325.000 tot € 569.000 v.o.n.