Zes op Zuid Geffen

Geffen Verkoop gestart
Van € 469.500 tot € 539.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (geen beschikbaar)
  • Wonen 167 tot 171 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 285 tot 434 m²

Project Zes op Zuid Geffen

’s Ochtends vroeg wakker worden met het gefluit van de eerste vogels in uw tuin en ’s avonds de dag afsluiten met een welverdiend drankje op het terras in de stad. In Zes op Zuid combineert u het beste van twee werelden. De rust en ruimte van Geffen en de gezelligheid van de stad.

Uw dagelijkse boodschappen doet u in eigen dorp en ook de huisarts en de tandarts vindt u om de hoek. En wat te denken van de basisschool, de kinderopvang en het rijke verenigingsleven in Geffen? Hier ontbreekt het u aan niets.

Tikkertje, huttenbouwen of kikkervisjes vangen. In plan Zes op Zuid geniet u van het ultieme buitenleven. Weinig verkeer en volop groen zorgen iedere dag voor een nieuw avontuur. Of steek zelf de handen uit de mouwen in de tuin, waar genoeg ruimte is om groene vingers te kweken.

Aan de rand van Geffen realiseren we zes vrijstaand geschakelde woningen, waarvan 4 levensloopbestendige woningen. Het plan bestaat uit drie verschillende woningtypes met elk hun eigen verrassende kenmerken. De ideale plek voor gezinnen en echte levensgenieters.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2020

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Zes op Zuid Geffen

Van € 469.500 tot € 539.000 v.o.n.